PROBALI STE RAZNE TRIKOVE, ALI KAMENAC JE JOŠ UVIJEK TU? Ova namirnica je čudo, provjereno uklanja sve


Ova namirnica je nenadmašna u borbi protiv rđe i kamenca.

Vjerovatno vam zvuči neobično, ali oni pravi eksperti za čišćenje koji su sve isprobali, kažu da nanošenje kečapa na česmu ili sudoperu, provjereno uklanja sve.


Postoje i video snimci na društvenim mrežama koji pokazuju efikasnost kečapa na metalnim površinama, a sve što treba da uradite jeste da nanesete kečap na zaprljanu sudoperu ili česmu, ostavite da odstoji oko sat vremena i posle prebrišete vlažnom krpom.

kamenac-1

Oduševićete se kad vidite da od rđe i kamenca više nema ni traga, a ovaj trik je efikasan i kod zagorelih šerpi, samo je bitno da ostavite kečap da djeluje preko noći i potom operete šerpu.


,,Ko god je smislio ovaj trik svaka mu čast, on je genije. Probala sam sve i svašta kako bih oribala kamenac i rđu i ništa nije uspelo, sve dok nisam isprobala kečap. Bez ribanja, bez truda. Oduševljena sam“; ,,Sipala sam kečap na zarđali deo česme, ostavila sam ga preko noći i ujutru sam samo isprala mlakom vodom. Rezultati su bili fascinantni’‘, samo su neki od mnogobrojnih komentara svih koji su videli snimak na društvenim mrežama, prenosi Krstarica