MILJANA KULIĆ JE NAPUSTILA ZADRUGU – EVO GDJE JE UHVAĆENA: Šokirat ćete se kad vidite ko je s njom (VIDEO)

Miljana Kulić pala je u očaj od kada je Nenad Macanović Bebica samoinicijativno napustio “Zadrugu”. Može se pretpostaviti da su čelnici Pink produkcije upravo iz tih razloga riješili da naprave istupak, te je kontroverzna Nišlijka napustila imanje.

Kulićeva je uhvaćena upravo sa Bebicom, kojeg je podsjetimo ostavila nekoliko dana prije njegove diskvalifikacije. Njih dvoje su se šetkali tržnim centrom, a u jednom radnji su se duže zadržali. Miljana je razgledala stvari na popustu, a Bebica je sve vrijeme bio kraj nje.

Snimak je ubrzo postao i viralan, a ispod su se nizali mnogobrojni komentari, mahom negativni: “Zar Miljana nije u Zadruzi?” ,”Kako je sa Bebicom u šopingu?” ,” Strašno”,” Gdje je Miljana”, i slični.

Inače, opšte je poznato da zadrugari nemaju dodir sa spoljnjim svijetom, osim preko poklona i stvari koji im stižu od podrške i najmilijih, ali čak i tada poruke ili ceduljice nisu dozvoljene u Bijeloj kući, a kamoli izlazak iz rijalitija. Stoga su mnogi vjerni pratioci pomenutog Tv formata ostali šokirani prizorom.

Podsjetimo, na dan Bebicine diskvalifikacije, svima koji imaju broj od Miljane Kulić je stiglo obaveštenje da se pridružila viberu, što je takođe, velika slučajnost.

O čemu se ovde radi, i da li je Kulićeva zapravo napustila imanje kako bi bila uz Sinišu, koji u posljednjem periodu kuburi sa zdravstvenim problemima, pa je ujedno iskoristila slobodu, kako bi vidjela bivšeg dragog, uskoro ćemo saznati.