PAŽLJIVO PROČITAJTE: 7 faza koje muškarac mora da prođe prije nego što postane potpuno vaš!

Kada se upuštate u vezu s muškarcem, nije neuobičajeno da se zapitate u kojoj je fazi, te koliko je zainteresiran.

Zapravo, muškarci često prolaze kroz određene faze dok se zaljubljuju i postaju spremni za nešto ozbiljnije.

Faza privlačnosti

U ovoj fazi, muškarac vas privlači i želi provesti vrijeme s vama. On će se truditi da budete u središtu pažnje i osvoji vaše srce.

Faza upoznavanja

Ovo je faza u kojoj se muškarac upoznaje s vama i vašim životom. On će postavljati pitanja i pokušati saznati više o vašim interesima i životnim ciljevima.

Foto: Pixabay

Faza zabavljanja

Ovo je faza u kojoj će muškarac provoditi vrijeme s vama u društvenim aktivnostima i uživati u vašem društvu. On će se truditi da vas zabavi i da se opustite jedno s drugim.

Faza emocionalne intimnosti

U ovoj fazi, muškarac će početi pokazivati osjećaje i postajati emocionalno povezan s vama. On će se otvoriti i dijeliti svoje osjećaje i probleme s vama.

Faza “ekskluzivnosti”

Ovo je faza u kojoj će muškarac odlučiti da želi biti ekskluzivan s vama i prekinuti kontakt s drugim ženama. On će se početi ponašati kao da ste u vezi.

Foto: Pixabay

Faza predanosti

U ovoj fazi, muškarac će biti spreman dati sve od sebe kako bi zadržao vezu s vama. On će biti predan i željet će izgraditi zajedničku budućnost.

Faza ljubavi

Ovo je konačna faza u kojoj muškarac doista zavoli vas i postane samo vaš. On će vam pokazati da je spreman za dugoročnu vezu i da se želi posvetiti samo vama.