NIKITA JE BILA FATALNA ZAVODNICA LEDENE LJEPOTE: Danas ima 51 godinu i sve je, samo NIJE FATALNA


Muškarci su uzdisali za njenim stasom, sek.sepilom i glasom, a danas je daleko od one ženstvene ljepotice

Prelepa Peta Vilson nekada je obarala muškarce s nogu. Glumica se proslavila hit serijom “Nikita”, a muškarci su uzdisali za njenim stasom, se*sepilom i glasom.

Plava mršavica u ulozi akcione heroine oduševljavala je svijet godinama. Ipak, danas je daleko od one ženstvene ljepotice.

Serija “Nikita” je na malim ekranima prikazana premijerno 1997, a dugo je važila za jednu od najpopularnijih kako u svijetu. Ako ste pogledali bar jednu epizodu nemoguće je da ste zaboravili lik prelijepe i opasne plavuše Nikite, po kojoj serija i nosi ime.


Uloga fatalnog tajnog agenta povjerena je tada 27-godišnjoj australijskoj glumici Peti Vilson. Na audiciju za spomenutu ulogu prijavilo se više od 200 kandidatkinja, ali je producentima za oko zapala baš ona – iako je bila tek studentkinja glume i bez prethodnih zapaženih aranžmana.

Ispostavilo se da su napravili najbolji mogući izbor – Peta je briljirala u ovoj ulozi koja joj je donijela svjetsku slavu, uspjeh i bogatstvo, a na njene čari je malo ko ostao imun.


Vilsonovoj specifična ljepota i veliki uspjeh serije ipak nisu pomogli da se upiše na holivudsku A listu. Ona je nastavila da snima brojne filmove, iako ne blokbastere, ali je digla ruke od glume 2012. godine, snimivši još samo jednu epizodnu ulogu 2015.

Tada je u jednom intervjuu ispričala da joj ne nedostaju ni gluma ni svijet glamura, te da joj je prioritet porodični život i vaspitanje sina Marloua, kog je dobila u braku sa scenaristom Demijenom Harisom.

28981-profimedia-0247311079-iff

foto: Profimedia

No, zanimljivo je da je ova 51-godišnja dama, koja je nekada lomila srca zavodnicima poput Rasela Kroa i Mika Džegera, danas ipak izgleda nešto drugačije – odustala od imidža fatalne zavodnice, ali je i dalje veoma lijepa i njegovana žena.