VAŽIO JE ZA NAJLJEPŠEG DEČKA SA DORĆOLA! Isplivale fotografije iz mladosti Zvezdana Slavnića, evo zašto je Ksenija ludjela za njim!


Zvezdan Slavnić važi za jednog od poželjnih muškaraca u rijalitiju “Zadruga”, iako ne prestaje da šokira javnost svojim bahatim i agresivnim ponašanjem, a kako je već poznato on je bio i velika ljubav pokojne pjevačice Ksenije Pajčin.

Naime, sada su se na stranici obožavatelja Ksenije Pajčin pojavile fotke sa Zvezdanom na kojoj možemo vidJeti kako je on izgledao u mladosti tokom njihove veze.


Ispod objave nizali su se komentari poput:


”Kakav izgled, za najveće modne dizajnere”, “Po rIJečima mog muža to je bio najlJepši dečko Dorćola”, “Bio je mangup u to vrIJeme”, “Prelijep par su bili”.

PodsJetimo, sin slavnog košarkaša Moke Slavnića je još na početku rijalitija u jednoj od emisija ispričao detalje ljubavi sa pokojnom pjevačicom.

– Ksenija Pajčin jeste bila moja najveća dječačka ljubav, ja sam imao 17, a ona 16 godina. Negde godinu i po dana smo baš bili zajedno, poslije se to razvlačilo – rekao je između ostalog Slavnić.

Kurir.rs/Blic