ISPLIVALA SLIKA ANĐELKE PRPIĆ IZ PROŠLOSTI, LJUDI GLEDAJU I NE MOGU DA VJERUJU: Svi bulje u jedan detalj (FOTO)

Na tim svadbama na kojima sam bila kao klinka, jer sam praktično odrasla pod šatorom

Anđelka je široj javnosti postala poznata kada je prvi put stala pred kamere, ali u ulozi voditeljke. U pitanju je bila rijaliti emisija “48 sati svadba”, a kako je otkrila u to vrijeme nije imala podršku kolega za ovaj projekat.

– Radila sam emisiju ’48 sati svadba’, i to sam radila jedno ljeto. Sve kolege koje su me savjetovali i željeli mi dobro, svi su bili protiv toga. Rekli su mi da ne prihvatim, u fazonu šta ćemi to, to je ‘treš’. Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, igranje kola, Moravac, Vlaško. Ja to ne bi imala gdje više da pokažem, a znam sve da ih igram – ispričala je Anđelka jednom prilikom, pa je dodala:

Andjelka Prpic
– Znam i Moravac, i Vlaško, Užičko, sve. Vlaško kolo je ozbiljan kardio. Na tim svadbama na kojima sam bila kao klinka, jer sam praktično odrasla pod šatorom, sve slike iz djetinjstva sa mamom i tatom su mi ispod šatora. Ja sam ih uvijek pitala: ‘Da li ste me vodili negdje drugde, o čemu se radi?’ Vodio me tata i na Marakanu, to su neke uspomene koje vučem, da ne kažem traume – ispričala je Anđelka u svom duhovitom maniru.

Kada pogledate kako je Anđelka izgledala u periodu dok je snimala pomenuti rijaliti i više je nego očigledno da se gotovo i nije promijenila, te da su godine za nju samo broj. Pomenuti serijal bio je veoma popularan upravo zbog Anđelke i njenog šarmantnog izgleda i harizme.

Anđelka Prpić
Podsjetimo, Anđelka se 2011. godine udala za Darija Prpića sa kojim ima sina Jakšu, a rezveli su se 2020. godine. Glumica je sada ponovom u drugom stanju, a zanimljivo je da je zatrudnila sa nekad najboljim prijateljem svog bivšeg muža Darija Prpića.

Anđelka prpić