NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG TVRI DA ĆE OVA 3 ZNAKA DOBITI ŽIVOTNI DŽEK-POT u AUGUSTU:Sva će im vrata biti otvorena i šta god da dotaknu PRETVARA SE U ZLATO!

Poznati ruski posmatrač zvezda Pavel Globa u osnovi dosledno daje niz astro nagađanja, a pojedinci širom prethodnih sovjetskih republika ga rado prate i imaju mnogo poverenja u njegova očekivanja. Ovoga puta Globa je aludirao na tri znaka da će sve to u avgustu funkcionisati pozitivno i da će zapravo želeti da se opuste i zabavljaju. Kako bi bilo da vidimo koji je njegov identitet!

Bolest
Delegati ovog znaka će se upustiti u obzir drugih i mogu predvidjeti progresiju dobrih prilika – napredak na poslu, skok u motivaciji i inspiraciji, ishod u krugu naklonosti. Ovo će ojačati maligne izrasline, navesti ih da se stave u sebe i započnu nove poduhvate, sačinjava gateway “Progorod33.ru”.

DJEVICA
U avgustu će vam biti na raspolaganju svi ulazi. Vaša postignuća će biti izuzetno cijenjena dok radite, a kod kuće će vam biti zahvalni na vašem razmatranju i obzirnosti i sposobnosti da vam nadoknade troškove na ispravan način. Nadjačat ćete svoj cilj da pronađete harmoniju između poslovnog i povjerljivog života, a isto tako ćete izvući priliku za rad na sebi i samousavršavanje.

VAGA
Vaga će se u avgustu suočiti sa ozbiljnom odlukom od koje zavisi mnogo toga u njihovim životima – rešavanje novčanih pitanja, napredovanje na poslu, zasnivanje porodice… Zvezde vam poručuju da se ne stresirate i da ćete izabrati pravi put. Isto tako, ovo je mjesec u kojem ćete preplaviti energijom i u kojem ćete biti solidarni da izvršite sve što želite.

(Izvor: BlicZena)