MILAN STANKOVIĆ SE NAŠAO SA SRPSKOM PJEVAČICOM VAN JAVNOSTI:Otkrivena najveća tajna, svi se pitaju šta mu se desilo, OVO JE ŠOK ISTINA o njemu!

Vokal Tanja Savić nikada nije slobodno govorila o svom profitu i bogatstvu, a na ovom događaju je otkrila svoje sklonosti i redovno svakodnevno postojanje, kao i na šta liči njen dom, te istakla da je njen život isti kao i neka druga dama.

I pored toga što je dugo bila posvećena porodici i zanemarivala svoj muzički poziv, Tanja je i danas poznata i cijenjena publici, a kako kaže, to je razlog što njeni fanovi doživljavaju njenu ozbiljnost.

– Zaista, pojedinci vide moju pouzdanost. Ja sam normalna dama od mesa koja ima osećanja, koja trpi, vesela je i jadna. Kako bih mogao tvrditi da sam nešto što nisam? Ne živim jedinstveno za razliku od drugih. I ja se isto hidriram, jedem, volim ćevape… Uskoro lupam, nabrojat ću! (kiko se) Volim tanjire mešanog zelenila, da popijem koka-kolu… Ponekad, zbog ideje svog posla, pazim da se ne ugojim. Nemam dragog kamenja oko kuće, rasvjete i to… Sve mi je tipično. Živim nenametljivo – priznao je vokal.

Tanja se dodatno osvrnula na svoj odnos sa Milanom Stankovićem, o kojem se stalno priča, iako se on udaljio od ljudi uopšte.

– Nije baš blizak, mislim da smo jednom razgovarali u Cirihu. Bili smo na određenim stepenicama i ušli smo u nekoliko vlastitih načina razmišljanja i vidim da smo uporedivi. U blizini kuće pojedinci, specijalisti, generalno se dobro slažemo. Pod pretpostavkom da je neko seo blizu nas i čuo, složili bi se: “Bože, na šta misle” – rekla je Tanja za Blic.