JAVNO OBJAVILA SLIKU INTIME BILALOVE MAJKE – Maja iz osvete učinila nečuvenu stvar:Bivša “snajka” iz pakla

Spor između Maje Marinković i Bilala Brajlovića se nastavlja, a nema vidljive strane svađe i zajedničkog podsticanja. To se obično dešava kada se veza sa Takijevom mezimicom zatvori, s obzirom na to da Marinković radije ne bi dozvolio da je neko zgazi. Nakon svakog od računa i podsticanja, slijedio je još jedan.

Maja je zadala još jedan nepoželjan šok Bilalu, nakon što joj je on pokušao skroman pokušaj.

Šarmantna 6 fotografija: Youtube printscreen/korisna saglasnost

Naime, nekoliko dana ranije Bilal je transparentno podijelio Majin broj mobilnog telefona. Maja se brzo iznervirala zbog slučaja dajući smisao da ne dobija različite pozive i poruke od mračnih ljudi.

U svakom slučaju, Marinković nije dugo čekao i javio mamin broj.

– Dragi moji, s obzirom da je moj broj telefona otkriven bez mog pristanka, mogao bih da iskoristim priliku da vam razjasnim da, prihvatajući da sam vam toliko potreban, možete me kontaktirati na ovaj broj telefona. Voli te tvoja Maja – napravila je zvijezdu od istine, a potom podijelila koliko Sanela Brajlović, Bilalova mama.

Mnogi prihvataju da je takvo ponašanje nedolično i da je neprikladno da se po ovoj temi seća članova porodice bivšeg.

Kako se navodi, Brajlović se na kraju oprostio od Maje zbog njenog ponovnog zbližavanja sa bivšim Markom Janjuševićem Janjušom nakon emisije “Narod pita” u kojoj su zajedno gostovali, a nakon čega su, kako kaže Bilal, imali individualni odnos.