NAJBOLJI MUŽEVI PREMA ASTROLOGIJI: Prava ste sretnica ako vaš suprug pripada OVOM ZNAKU

Prema astrolozima, muškarci rođeni u ovim znakovima idealni su partneri za brak. Možda će vas sažetak zaprepastiti, ili će se u potpunosti poklopiti s vašim iskustvom.

BIK
Najpouzdaniji, istinski i najsrdačniji na fundamentalnom nivou muškarac Bik zna kako da razveseli svoju bolju polovinu i kako da joj pokaže naklonost. Muškarci koji imaju mjesto sa ovim znakom neprestano traže čvrstinu u svojim vezama i to ih najviše pokreće. On će vas zagrliti i obasuti ljubavlju. Proricatelji kažu da je istinski srećna dama ona koja je vezana za muškarca koji je na svijet došao pod znakom Bika.

LAV Muškarac Lav je izuzetno pun razumijevanja i odan do srži. Uživa u pružanju pažnje i nežnosti voljenoj osobi, kao i da im se divi. Lavovi će svoje supružnike razmaziti poklonima, putovanjima ili suštinski i iznad svega ogromnom pomoći.

RAK
Savršeni su za ulaganje energije na osnovu toga što Bolesti vole sve što ima veze sa obožavanjem. Imaju snažne emocije, pridaju veliku vrijednost nežnosti, imaju ljubazno srce i nastoje usrećiti voljenu osobu.

RIBA Ovaj muškarac uživa da udovoljava drugima i usrećuje ih. Oni će pokušati da budu nevjerovatna pomoć suprotnoj strani, tu su u slučaju da im zatreba utješno prisustvo. “Neko na koga se možete osloniti”, a to je čovek koji je na svet došao pod znakom Riba, sastavlja pinkvilla.com