VIC DANA: Posvađali se Mujo i Fata


Posvađali se Mujo i Fata kao nikada ranije

Pljuštale su razne pogrdne riječi i psovke

U jednom trenutku dok su se svađali Fata povika:


“Bože, uzmi me”

A Mujo joj na to odgovori:

“Ma jašta će, pa nije on budala kao ja”

Miljana Kulić napravila je pometnju na imanju kada je nakon žurke nasrnula na Lazara Čolića Zolu. Obezbjeđenje je reagovalo munjevitom brzinom i odmah ih je razdvojilo.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” Miljana je osjetila potrebu da obrazloži svoje ponašanje.

Kulićeva se na neki svoj način izvinila proudukciji jer je napravila haos na imanju. Pokušala je da objasni da Zolu ne bi udarila kamenom, već je samo pravila probleme kako bi dobila cigarete. Mlijana je sve vrijeme tokom svog izlaganja ronila suze.


Ja sam ovde jednaka kao svi zadrugari i produkciji i apsolutno svima. Ako niko ne dobija cigarete, neću ni ja, bez obzira što sam šest godina ovde. To ne znači da ja treba da uzimam kamenje i da teram inat nekome. Ljuta sam sama na sebe, ne mogu da dođem sebi. Da takve stvari radim… Niko ne zna da ja to nisam htela da uradim (da gađa kamenom Zolu). Svi misle, eto htela je opet da ga povredi, a niko ne zna da sam ja samo htela da dođe obezbeđenje, da napravim frku i da bih dobila neku cigaretu. Od četiri puta, jednom bih ga udarila. Nego vidim da ide obezbeđenje, pa se ja zaletim i naravno da će obezbeđenje da me stigne. Užas kako sam se predstavila u ovoj sezoni. U sledeću sezonu ću ući samo da pokažem da sam zabavna, duhovita i da uveseljavam ljude, a ne da se ljudi gade kada me vide i da menjaju kanal – rekla je Miljana kroz suze.