TRI MLADIĆA UNAKAZILA DJEČAKA U ČAKOVCU: Širi Se Stravična Fotografija! Ljudi Kipte Od Bijesa: “SRCE MI SE SLOMILO”

UFacebook grupi “Čakovčanke i Čakovčanci” objavljene su fotografije dječaka kojeg su napali na tržnici. “Slomilo mi se srce”, napisala je jedna žena.

Podsjećamo, taj je dječak napadnut  na tržnici u Čakovcu.

Kako se navodi, dvojica mladića držala su ga za ruke, a treći mu je prešao nekoliko puta po kosi mašinicom za šišanje. Administator Facebook grupe “Čakovčanke i Čakočavnci” objavio je poruku majke napadnutog dječaka i nekoliko fotografija.

“Zamoljen sam da objavim ovo u ime jedne majke. Ovo me stvarno šokiralo…

I da, objava je zbog podrške napadnutom djetetu, a ne zbog rješavanja problema novim nasiljem!”, naveo je admin.

Poruka glasi: “Mi kao roditelji, ja kao majka užasnuta sam događajima koji se dešavaju u našem dragom gradu Čakovcu. U petak u popodnevnim satima, tj. uslijed bijela dana na tržnici u Čakovcu trojica mladića (ako se mogu tako nazvati) napadnu maloljetnika na način da ga dvojica drže za ruke, a treći ga šiša mašinom i tako ga unakaze…” Objava o napadu koji se dogodio 7. srpnja izazvala je puno reakcija.

“Vidjela sam tog dječaka poslije na biciklu. Slomilo mi se srce. Jedino sam se nadala da se možda sam ošišao radi neke zabave. Ako je to učinio netko drugi, treba odgovarati za nasilje. Prijavite događaj policiji, ako niste. Dečko, ne brini, ti si sto puta vrijedniji od njih! Kosa će narasti”, jedna je od poruka članova FB grupe.

Slučaj je prijavljen policiji.