SLIKA IZ 1984. GODINE – ZNATE LI KO JE OVA ŽENA: Nikad nećete pogoditi

Na društvenim mrežama često isplivaju fotografije i izdanja iz mladosti javnih ličnosti, a ovog puta jedna takva slika Nede Ukraden oduševila je javnost.

Naime, na Instagramu je objavljena fotografija, na kojoj se nalazi Neda Ukraden u kupaćem kostimu i sa cvijetom u kosi, a tada je, 1984. godine, pozirala za naslovnu stranu jednih novina

Njeno vitko i izvajano tijelo izgledalo je savršeno, a mnogi komentarišu kako je tokom godinama uslijedila velika promjena i razlika.

Bez imalo sumnje, na nju je tada malo ko ostao ravnodušan, a njena harizma i ljepota je i sada neosporna.

Vozim se autom i zaustavlja me policija (alkotest) ja stanjem sa strane i auto mi se ugasi, pomislim “ajd super što se ugasio, baš je na vrijeme i kad treba” prilazi mi policajac i radi alkotest a ja ništa nisam pio i test negativan.. 

Policajac mi govori sa srećom i ajde dalje, ja pokušavam da upalim auto ali naravno auto neće da se upali, verglam nekoliko puta za redom ali ništa… 

policijaaa

Prilazi mi isti policajac ponovo i nudi se da nekako pomogne i u jednom momentu zove kolegu i govore mi da oslobodim auto da me poguraju, i bez i malo razmišljanja počnu da guraju..
 Ja ponovo verglam i upalilo auto, nastavljam dalje, gledam u retrovizor, policajci mašu, a ja nastavljam da vozim, hvala ovim momcima jer su pokazali da uniforma nije samo uniforma i da u tim ljudima postoji velika ljudskost!”