"SVOJIM MALIM TIJELOM PREKRIO JE SESTRU I BRATA DA NE IZGORE" Dječak heroj (4) umro štiteći najmilije: VELIKA TRAGEDIJA u Australiji




Dječačić koji je imao samo četiri godine pokazao je nevjerojatnu hrabrost i pokušao zaštititi svoje sestre i brata kada je u njihovoj kući u dvorištu izbio požar. Nažalost, preminuo je u bolnici. Isaac McGregor zabavljao se sa sestrama Mavis i Ashlyn te bratom Sageom u njihovoj kući u Australiji. Ali onda se dogodilo nešto loše – kauč je počeo gorjeti!

Kada je u njihovoj kući izbio veliki požar, Isakova mama je uvidjela opasnost i brzo izašla van. Vidjela je Isaka kako vlastitim tijelom štiti mlađeg brata i sestru od vatre. Žao mi je što moram reći da su Sage i Ashlyn odmah umrle, a Isak i Mavis su teško ozlijeđeni i odvezeni su u bolnicu. Smješteni su na posebno mjesto u bolnici gdje su mogli dobiti puno njege jer su imali vrlo ozbiljne opekline na gotovo svim tijelima. U srijedu je neko blizak obitelji rekao na web stranici da je Isaac “postao anđeo i sada je sa svojim mlađim bratom i sestrom”

 Policijski glasnogovornik također je rekao da je to vrlo tužno. Uvijek ćemo ga pamtiti kao pravog heroja koji je poginuo pokušavajući zaštititi svoje prijatelje i obitelj. Vijest da je osoba umrla stigla je ubrzo nakon što je njegov otac rekao koliko je sretan i ponosan na svog sina. Žena mi je ispričala priču o tome kada je pomaknula veliki kauč i spasila mačku po imenu Mavis. Još jedna osoba po imenu Isak zaštitila je mačku braću i sestre tako što ih je čvrsto zagrlila kako se ne bi ozlijedili. Isak je tako ostao sve do utorka koji je preminuo.

Vratili su ga u život i dovezli u bolnicu u Melbourneu. Otac je bio jako sretan i ponosan na njega, ali je bio i vrlo emotivan. Otac nije bio kod kuće kad se nesreća dogodila. Kad sam odlazila, Isak mi je prišao, nježno me dodirnuo i poljubio. Nakon sat vremena dobio sam telefonski poziv. Isak mi je rekao da se nešto dogodilo, ali nisam siguran što točno. Policija istražuje što se dogodilo. Policijska službenica po imenu inspektorica Ema Bartel rekla je da su ljudi koji žive u blizini pokušali pomoći djeci prije dolaska hitne pomoći. Oni misle da je to samo greška, a ne namjera.