Stiže MLADI MJESEC U DJEVICI 15. septembra i donosi VELIKE PROMJENE svima:Najviše će uticati na OVAJ ZNAK

  1. septembra, mlad Mjesec u Djevici se javlja upravo kada se Merkur počinje kretati nazad u direktnom smjeru. Ovog mjeseca, retrogradnost Merkura u Djevici obasjava naše zdravlje, dnevne rutine i unutrašnju ravnotežu; stoga je pravo vrijeme da razmislite o svojim praksama emocionalne i fizičke brige o sebi.

Kako prenosi Atma.hr, ovaj mladi mjesec uči samoizlječenju i transformira određene znakove. duhovna sreća.

Slijede astro predviđanja za sljedeći vremenski okvir:

Ovan S jedne strane, mlad mjesec u Devici vas inspiriše da preispitate svoje prioritete i organizujete svoje okruženje.

A opet, podstiče vas da preuzmete komandu nad svojim opštim blagostanjem i prosperitetom. Postavljanje ograničenja je mudar potez u ovom trenutku.

Napravite korak unazad i dopustite drugim ljudima da odluče kuda žele ići, a vi odlučite svoje.

Bik Devica Mlad Mjesec pojačava vaše romantične i kreativne strane. Uključite neke od svojih umjetničkih impulsa u svoje rutine za brigu o sebi.

Sjetite se da vas vaša prošlost ne karakterizira. Nastavite da kultivišete stvari koje hrane vašu dušu.

Vaše strasti će se ponovo rasplamsati i bićete inspirisani novim kreativnim rutinama da krenete u sledeću avanturu.

Blizanci, ovo je mirno vreme za vas i može se osećati veoma ličnim. To je zato što je Mesec u vašoj četvrtoj kući, koja se odnosi na porodicu i dom, pa treba da razmislite šta vam je potrebno da biste se osećali sigurno.

Samo treba da slušate i razmislite šta vam donosi najveću radost kada ste sami u sigurnosti i samoći svog doma. Predivna poglavlja vam stižu.

Rak, kada komunicirate, budite smireni. Logično razmišljanje i izbjegavanje pretjerane kritičnosti prema drugima važnije je nego ikad.

Ovaj mladi mjesec u Djevici ohrabruje rituale koji se fokusiraju na vaše ranjivosti i osjetljivosti. Pazite da ništa ne shvatate previše lično dok posmatrate i slušate.

Lav

Mlad Mjesec u Djevici podstiče vas da preispitate svoje načine upravljanja novcem, ali vam dodatno pomaže da zapamtite svoje samopoštovanje.

Budite ljubazni prema sebi sada, zapamtite. Osim toga, trebali biste se držati svog budžeta. Postavite ograničenja vaše potrošnje; zadivljujuće podno ogledalo koje ste gledali može čekati. Imajte na umu da ima dovoljno za svakoga i da je nebo granica.

Način razmišljanja o obilju počinje fokusiranjem na zahvalnost i praksom da budete zahvalni za ono što već imate.

Devica Činjenica da ste prethodnu sezonu proveli u svojoj glavi čini ovaj mesec veoma transformativnim za vas, Device. Sada sve svoje nalaze, emocije i nade provodite u djelo.

To znači da možda niste svjesni nekih navika koje bi mogle ometati vaš napredak.

Promatrajte na šta ste fiksirani i razmišljate previše, a kad razmislite, pobrinite se da stvari budu osnovne. Vaša najznačajnija posvećenost treba stalno biti prema sebi.

Vaga Vaga, raspakujte deo svog prtljaga tako što ćete napraviti korak unazad. Uključeni ste u društvene aktivnosti, ali vas i mlad Mjesec uči koliko je važno biti sam.

Ovo je velika prilika da se vratite i pokušate da shvatite svoja gledišta i osjećaje kroz razumnu fokusnu tačku, kao i da prepoznate napredak koji ste napravili. Neočekivano stvarate, sakupljate, popravljate, razvijate se i pronalazite sebe.

Stvari će postati magične kada počnete da obraćate pažnju i da negujete unutrašnji mir.

Škorpionski Mlad Mjesec u Djevici daje vam do znanja da je u redu osloniti se na druge ljude za pomoć. Možda ćete otkriti da se vaš krug prijatelja povećava ili da se činite potpuno drugačijim od vaših voljenih.

U redu je staviti sebe na prvo mjesto i postaviti sebi visoke ciljeve; međutim, to je i neprocjenjiv dar podijeliti svoje znanje sa voljenima.

Strijelac
Mlad Mjesec u Djevici mogao bi da vas navede da se sa svim tim potpuno kockate i promijenite svoj poziv. Međutim, energija zemaljskog znaka ohrabruje vas da budete strpljivi tokom cijelog procesa umjesto da žurite bez razmatranja posljedica.

Dok tražite i definišete svoju sledeću karijeru, sačuvajte svoju energiju. Način da izgradite svoje carstvo je da se setite da je to trka na duge staze, a ne trčanje.

Jarac
Ovaj mlad Mjesec vas poziva da izađete iz uobičajenog opsega poznatosti, da preispitate kvalitete ili karaktere koji su vam dragi.

Pomaže vam da otkrijete nove perspektive, bilo da usvajate nove ideje ili pokušavate nešto novo. Spoznaja da nemate šta da dokažete postavlja teren za ovu potragu.

Sva vaša postignuća su posebne nagrade, a vi i vaša suština ste izvor vaše vrijednosti.

Vodolija Promjene su u toku, ali najznačajnija lekcija koju ćete steći je kako uspostaviti ravnotežu između svog i tuđeg zagovaranja. Sebičnost je prihvatljiva, posebno kada je u pitanju briga i usavršavanje.

Ovaj Mjesec služi kao podsjetnik da prvo morate raditi na sebi prije nego što možete pomoći drugima.

Napravite svoje utočište i pronađite unutrašnji mir jer problemi u svijetu nikada neće nestati.