OVO JE ROĐENI BRAT ANELI AHMIĆU braku je sa Zvezdom Granda i ima bogati KRIMINALNI DOSIJE: Iznenadit ćete se kad vidite ko je on

Već nekoliko dana, Aneli Ahmi i Asmin Durdi su u ratu. Aneli je optužila supruga da ju je varao sa Stanijom Dobrojevi čim je ušla u Belu kuću. Od tada je u rijalitiju nastavila da emituje “prljavi veš” iz njihovog braka. S druge strane, Asmin koristi društvene mreže kako bi predstavila dokaze koje ima protiv Aneli.

Kako prenosi “Republika”, Anelina porodica je prije nekoliko godina bila u vijesti zbog navodnog hapšenja njenog brata Ajlina Ahmija. Sada mediji pišu o Anelinom ljubavnom životu. Anelin brat je navodno uhapšen zbog šverca veće količine droge, kako je “Dnevni avaz” objavio prije godinu dana.

Anelin brat, Ajlin Ahmi, suprug bivše zvijezde “Granda” Slaane Mandi, također je uhapšen tokom specijalne policijske akcije nadležnih bh. vlasti “Rez”.

Prilikom zarobljavanja, ispitivači su, i pored velikog broja opijata, oduzeli i oružje, vozila, mobitele, bankovne kartice, te nekoliko blokčića, koji su posebno značajni za ispitivanje.

Ipak, nakon pola godine provedenih u Odjeljenju za starateljstvo u zatvoru u Vojkovićima, Ahmić je dostavljen “po moći zakona”, uz obrazloženje da krivično gonjenje još nije evidentirano.

Kako prenosi “Republika”, Anelin brat je više puta hapšen. On je takođe navodno bio zatvoren u slučaju “Piramida” 2017. godine zbog navodnog iznuđivanja novca, prema izveštajima.