Stavila je čarapu na cijev usisivača i počela da usisava, kad vidite zašto uvijek ćete raditi isto (VIDEO)

Jedan trik koji se pojavljuje na internetu postao je hit među ljudima. Mnogi su oduševljeni kako ova jednostavna caka može pomoći u ključnim situacijama. Ako se desi da vam slučajno padne neki sitan predmet koji vam je važan ili slomite staklo, postoji jedan način kako da to riješite uz pomoć usisivača.

Sve što trebate uraditi je da na kraj usisivača stavite čarapu koju ćete pričvrstiti gumicom i usmjeriti cev na mjesto gdje mislite da vam je predmet ispao ili gdje su razbacani komadići stakla. Usisivač će povući sve u okolini, a predmeti će ostati zarobljeni u čarapi.

Možda će vas zanimati:
10 trikova za čišćenje koje za koje biste voljeli da ste znali ranije
Ovaj trik također je koristan i kada se razbiju komadići stakla. Bez brige o tome da ćete oštetiti usisivač, ponovo stavite čarapu na kraj cevi, a komadići stakla će ostati na njoj. Ova metoda je korisna i zato što usisivač ima snažnu usisnu moć koja lako privlači male predmete i staklene ostatke.

Zbog jednostavnosti i praktičnosti, ovaj trik može biti vrlo koristan u mnogim situacijama. Tako da sljedeći put kada se suočite sa sličnim problemima, imajte na umu ovu jednostavnu, ali korisnu metodu.