ISTI DEJAN DRAGOJEVIĆ – OVO JE SIN VESNE I ĐOLETA ĐOGANIJA: Neće vam biti DOBRO kada vidite OVU FOTKU


Budući da se sa roditeljima ne pojavljuje u javnosti i doskora nije bio aktivan ni na društvenim mrežama, reklo bi se da je pomalo povučen mladić, te malo ko zna kako Adriano sada izgleda

Iako se većina članova porodice Đogani bavi javnim poslovima, sin Vesne i Đoleta Đoganija još uvijek nije izrazio želju da se medijski eksponira. Budući da se sa roditeljima ne pojavljuje u javnosti i doskora nije bio aktivan ni na društvenim mrežama, reklo bi se da je pomalo povučen mladić, te malo ko zna kako Adriano sada izgleda.


Ipak, u nekoliko navrata on je osvanuo na društvenim mrežama svoje majke, koja je posebno na Tik-Toku popularna i praćena, a sada bi se reklo da je i sam Adriano podlegao trendu socjalnih mreža na kojim svakako ima čime da se pohvali.

Naime, sin Vesne i Đoleta Đoganija definitivno više nije mali, on je izrastao je u predivnog momka i šarmera za kojim djevojčice njegovog uzrasta nesumnjivo uzdišu. Trenira fudbal i vidno je i da i te kako drži do fizičkog izgleda, za koji su pored genetike, zaslužne i porodične navike kada je sport u pitanju.

Od tate je naslijedio i talenat za pisanje. Poznato je da je Đole napisao većinu pejsama koje je i otpjevao sa suprugom Vesnom, a Adrian takođe ima tu umjetničku crtu, pa se može pohvaliti i diplomom 12. Beogradskog festivala pisaca za djecu.

Inače, Vesna je nedavno priznala da je išla na psihoterapiju kako bi uspjela da dopre do sina koji je u najosjetljivijem dobu tinejdžera u pubertetu. A srbijanski mediji su objavili da njihov sin podsjeća na pobjednika Zadruge, Dejana Dragojevića, a vi procijenite sami:


Adrian Đogani
foto: Printscreen/djoledjogani/instagram