ŠOKIRA NACIJU I POSLIJE IZLASKA IZ PRITVORA: Dečko Aleksandre Mladenović objavio svu njihovu intimu

Aleksandra Mladenović prošla je kroz pravi pakao nakon što joj je bivši momak pretio ubistvom i samoubistvom jer ga je ostavila.

Pjevačica ga je prijavila policiji, nakon čega je on dobio i zabranu prilaska, koju je odmah prekršio, jer se našao ispred njenog stana nakon upozorenja, zbog čega ga je policija privela.

Iako su mnogi očekivali da će se povući, on je nakon izlaska iz pritvora odmah svima dao do znanja da ne odustaje od Aleksandre.

Stefan je objavio snimak u kojem vozi kola, dok je na radiju išla pjesma “Minut ljubavi”, a uz sve to Aleksandra je stavila glavu na njegovo rame, posle čega je uslijedio poljubac.

Inače, Stefan se nakon cijele drame oglasio, te otkrio da je planirao dijete sa Mladenovićevom.

– Bio sam u stanici do 13 časova, pa sam išao kod sudije, gdje sam dobio zabranu prilaska i kaznu od 3.000 evra. Platio sam odmah kešom. Žao mi je što smo se razišli na ružan način. Samo ona i ja znamo koliko se volimo i koliko živimo jedno za drugom. Nisam trenutno dobro psihički, mnogo se loše osjećam – kazao je Stefan za medije, pa dodao:

– Ona me je prijavila u bijesu, sve najgore je rekla o meni. Otišao sam po neke stvari i da popričamo na miran i normalan način. Nisam uopšte bio agresivan, bio sam smiren. Žao mi je što se ovo dešava jer smo radili na bebi.

Kurir / Informer