SLAVNIĆ SAKRIO KOMAD STAKLA u “Zadruzi”: Nakon svađe sa Anom ga uhvatile kamere, traži se HITNA REAKCIJA POLICIJE

Isplivao snimak u javnost!

Kuma i prijateljica Ane Ćurčić, Milena Kačavenda uključila se lajv na Instagramu poslije stahovitog Slavnićevog maltretiranja bivše nevjenčane supruge tokom cijele noći.

Ona je pružila podršku Čurčićevoj tvrdeći da je upravo kroz takvu torturu prolazila i napolju.

– Prvo i osnovno, obećavam da će da taj smrad završiti u policiji, ne plašim se nikoga, ne plašim se krupnijih riba a ne tog mišomora – rekla je na početku lajva kuma, koja je između ostalog rekla i da određeni ljudi sigurno imaju telefone.

– U “Zadrugu” ne ulazim jer nisam pozvana, a ni Aca Bulić neće ući. Ući ću u rijaliti, samo treba da me neko pozove – otkrila je Milena, pa demantovala tvrdnje koje su se pojavile u medijima da je Ana bila u vezi i sa zetom, sestrinim mužem.

– Ana nikada nije imala ništa sa zetom, to je neistinita i dezinformacija, gnusna laž. Veze s mozgom nema… – bila je izručita Kačevenda.

– Zvezdan Slavnić je javno poručio da će po cijelu noć da Anu maltretira za svaku moju izjavu u medijima. Naći će Milena način, nije Milena mačji kašalj – rekla je Milena u lajvu, ponovivši da je vidjela da je Zvezdan uzeo kamen da gađa njenu kumu, pa i da je sakrio komad stakla.

Na njenom Instagram soriju šerovala je post na kojem je video i gdje se tvrdi da je Zvezdan navodno sakrio komad stakla dok je bio usresređen na maltretiranje Ane Ćurčić.

– Sakriva komad stakla – piše u objavi.

– Ja ovo neću tolerisati, ne krivim nikoga osim tog smrada – rekla je Milena i obećala da će da se raspita gdje može da se organizuje kako bi se Zvezdan prijavio policiji.

Milena je otkrila da Anina majka teško podnosi sve što se dešava u Zadruzi i da ima visok pritisak.

Detaljnije pogledajte u videu.