SKANDALOZNO! Oglasio se tattoo majstor koji je tetovirao Matoru i Anitu na DAN VJENČANJA: Evo šta mu je Stanojlovićka TRAŽILA, ŠOK!

Nakon informacija koje je u javnosti iznijela Matea Car, tik tokerka koja se dopisivala sa Anitom Stanojlović, na dan njenog vjenčanja sa Jovanom Tomić Matorom, strasti se ne smiruju!

Paralelna Anitina ”veza” sa Mateom sada je ”servirana na tacni” a ona je pokazala sve skrinšotove njihove komunikacije na dan vjenčanja i prije toga.

Jovana Tomić Matora

Ono oko čega se povela polemika je i to što je Anita rekla Matei da će istetovirati kapljicu vode da je podsjeća na nju!

Šokantno je i to što je na sam dan vjenčanja, od tatoo majstora tražila da joj tetovira pomenutu kapljicu vode, što je potvrdio njihov tatoo majstor iz Podgorice.

– Čuo sam da me je Matora spominjala vezano za Anitu, oko tetovaže. Ja sam ih tetovirao na svadbi. Istina je da je Anita tražila da joj istetoviram kapljicu vode, kao u obliku suze. Znam sve što sam im tetovirao tu noć, sve sam ih tetovirao, rekao je on pa dodao:

– Pitala me je dva-tri puta tu noć da joj to istetoviram… Pre toga sam tetovirao nju, Anitu i Matoru, pa sam Karića, pa Tijanu Ajfon, pa je došla Anita ponovo i rekla: “Da mi istetoviraš poslije nje kapljicu vode, kao suza da izgleda”, rekao sam: “Cekaj da završim ovo” ali nisam je poslije opet tetovirao, ne znam sta se desilo. Nemam šta da krijem, tako je bilo, svoj posao sam radio, ono sto je od mene bilo traženo. Sve znam ko mi je sta od njih tražio te noći. Glupo je da Matora izigrava budalu, ako je već tako.

Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora

Pink