PAR SATI PRED ULAZAK u “Elitu” najavila haos: EVO ŠTA JE PORUČILA JANJUŠU I ANELI

Starleta Maja Marinković večeras ulazi u “Elitu”. Mnogi se pitaju kako će izgledati njen susret sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali i kako će Aneli Ahmić reagovati na njen ulazak. Ona je par sati pred dolazak na velelepno imanje u Šimanvcima otkrila kakva će joj biti taktika u rijalitiju.

Priznala je da više ne gaji emocije prema Janjušu, ali da će se pozabaviti tom situacijom ukoliko joj bude dosadno.

– Od mene može da se očekuje da će rijaliti da krene u totalno drugom smjeru, jer sam ja sama po sebi hodajući haos, oko mene je uvijek haos. Očekujte neočekivano – istakla je ona na početku, pa otkrila kome će se od ukućana javiti kada uđe na velelepno imanje.

– Nemam potrebu da se javljam, javljaće se oni meni, ko misli da treba da mi se javi, ja svoje lične obračune rješavam na licu mjesta, pa ćemo vidjeti kako će se ponašati kada budem ušla i da li će biti tako hrabri i rječiti da mi kažu u lice sve to što su pričali o meni dok nisam bila dio Bijele kuće – rekla je ona i dodala:

– Nemaju potrebe da me se plaše, uglavnom me doživljavaju kao arogantnu vješticu, ali ja to nisam. Ponašam se onako kako neko zasluži, kada je neko dobar bolja sam deset puta, ali, kada je loš, to nije preporučljivo – rekla je Maja.

Maja je prokomentarisala i skandal koji je izazvala veza Stanije Dobrojević sa bivšim partnerom Aneli Ahmić, Asminom Duržićem.

– Neko sam ko voli Staniju, podržavam je. Znam cijelu istinu između Stanije i Asmina i ja glasam za ljubav. Što se Aneli tiče, mislim da bi ona trebala, pošto igra na kartu žrtve i spominje djevojčicu, neka je dijete živo i zdravo, ali i Janjuš je taj koji kod kuće ima dijete i rekao je da je došlo do pomirenja sa suprugom. Možda ja nisam validna da komentarišem to, jer se zbog mene razveo, ali ako ćemo realno, ne treba da postoje dupli aršini i da treba ljudi da sagledaju realno. Neću odmah da pucam.

Maja je otkrila da li je ljuta na Janjuša i u kakvim će odnosima biti sa njim.

– Naravno da ću se Janjušu javiti, nemam potrebu da se ne javim, ipak sam ja njegova najveća ljubav bila i ostala, tako da nema potrebe da se ne javim Jašku. Emocije prema njemu ne postoje i ugašene su davnih dana, vidjećemo, da li će meni biti dosadno pa ću morati da se pozabavim tom situacijom. Nikad se ne bih pomirila sa njim, emocije su prestale, ali ćemo biti korektni, zbog starih dana.

Iako je u svakoj sezoni do sada imala ljubavne afere i burne emotivne veze, kako kaže, niko od novih ukućana joj nije privukao pažnju.

– Niko mi nije privukao pažnju fizički. Nikola je lijep dečko, ali mi se ne dopada kako se ponaša prema djevojci, ali ni ona prema njemu. Dok ne vidim svojim očima, kako funkcioniše situacija, ne bih ništa otkrivala – kazala je ona i za kraj poručila:

– Sada ulazi kraljica rijalitija, nema šta. Bio bi red da ja ovaj put ponesem prvu nagradu. Honorar ne komentarišem, to je privatnost. Nadam se da ću ove godine biti dobra, a haos se podrazumijeva, do granice, iako kod mene granice ne postoje, ali vidjećemo ništa ne obećavam, da poslije kažu Maja rekla ovo, polako.

Maja Marinković