SEJI KALAČU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA? Pjevač žestoko kažnjen zbog prijetnji vlasnici kafane iz Zagreba

Pjevaču prijeti zatvorska kazna zbog prijetnji upućenih ugostiteljki iz Zagreba.

Seju Kalaču Opštinsko državno tužilaštvo u Novom Zagrebu je poslije prijave Sonje Jović za prijetnje smrću izrekao hitnu mjeru zabrane prilaska i komunikacije sa ugostiteljkom.


Foto: Youtube printscreen/Grand Production

Ova informacija potvrđena je za Grand od strane Sonje Jović koja je njihovoj redakciji dostavila i rješenje.

Prema zvaničnim informacijama, vlasnica kafane Sonja Jović je Seja Kalača prijavila Šestoj policijskoj stanici Novi Zagreb zbog uznemiravanja i prijetnji smrću, nakon čega su pjevaču određene mjere opreza koje podrazumijevaju zabranu prilaska na udaljenost ne manju od 500 metara i zabranu uspostavljanja komunikacije.

Ukoliko Sejo prekrši rješenje, očekuje ga zatvorska kazna. U slučaju nepridržavanja mjera opreza iste će se zamijeniti istražnim zatvorom, stoji u rješenju Opštinskog državnog tužilaštva u Novom Zagrebu.

Tokom ispitivanja u policiji, osimnjičeni Sejo Kalač porekao je kazneno djelo za koje se tereti i naveo da se te noći nalazio u kafiću u blizini Sonjine kuće koju je njegova supruga prodala bez njegovog odobrenja, a potom otišao do Sonje kako bi istu nekretninu vidio, kao i da je tom prilikom Sonja vikala na njega i psovala ga.

Pevač tvrdi da Sonji nije pijretio, kao i da nije bio u alk.o.h.o.li.sanom stanju i da je te večeri popio samo dva piva.

Sejo je na ispitivanju pred dežurnom zamenicom tužioca priznao da je Sonji opsovao majku, ali da joj nije prijetio bombama i smrću, kao što ona tvrdi.

Za srbijanske medije oglasila se i Sonja Jović i istakla da je zadovoljna rješenjem tužilaštva.

– Sad mogu mirno da spavam. Nalupetao se gluposti. Hoće da ga ostavim na miru pred mojim vratima i da budem popularna preko njegovog imena, sramota – rekla je ugostiteljka iz Zagreba i osvrnula se na demant koji je Sejo dao za “Grand”.

Podsjetimo, vlasnica kafane optužila je pjevača da je često dolazio u kuću koju je otkupila od njega i da joj je prijetio smrću, kao i da je nazvao četničkom ku*vom, te ga je zbog toga prijavila policiji.

– Sejo je došao taksijem mrtav pijan, uralao je da mu vratim kuću,nazivao me je četničkom kur*om, ali je pas bio pušten, pa nije mogao da uđe. Pljunuo je psa i gađao ga flašicom konjaka, ili šta je već pio. Ja sam zvala policiju zbog pretnji i uvreda, ali dok su oni došli, seo je u taksi i otišao – rekla je Zagrepčanka i dodala da je naredni pokušaj zastrašivanja od strane pjevača bio ove godine u maju.


Foto: Youtube printscreen/AmiG Show