“Samo da mi OTAC NE UMRE” Matorin urlik se prolomio “Elitom”, ne može da se smiri -OVO JE SLOMILO

Učesnica “Elite”, Jovana Tomić Matora danima ne može da dođe sebi od šoka zbog izdaje Anite Stanojlović, što ju je potpuno slomilo i već danima ne može da se smiri.

U jednom trenutku, ona je sinoć otišla je do vešernice da porazgovara sa svojim prijateljima, Markom Đedovićem i Nenadom Aleksićem Ša, a tom prilikom istakla je da je popila tabletu i da je zabrinuta za zdravstveno stanje oca.

Marko Đedović

– Život je toliko nepredvidiv, da ne možeš da vjeruješ – dodao je Đedović, pa je uporedio sa Dejanom Dragojevićem.

– Dejan nije vidio život, sad kad se vidimo, kaže kako je do j*ja ovaj život – tješio ju je on.

– Spasila si se budale, ovo nije, varanje, ovo je tipovanje manipulacija! Ovo je seljačka politika – istakao je Đedović.

Matora je kasnije istakla da želi da se razvede od Anite, te je hitno pozvala svoju advokaticu, a onda se obratila porodici.

– Hoću advokaticu da se razvedemo! Neće da nosi prezime mog oca! Tražiću joj da mi da šifru od telefona, da joj moj brat promijeni prezime na Instagramu, da mi ne umre otac od muke – rekla je Matora.

Đedović smatra da Matora treba da tuži Anitu i pošalje je u zatvor.

– Ovo je za zatvor, treba da je tužiš za duševnu bol i organizovani kriminal! – smatrao je Đedović.

Matora se kasnije požalila na svoje stanje, a tokom sukoba sa Anitom, Tomićeva je otišla u toalet, gdje je povraćala krv.

– Da nisam popila tabletu, bilo bi gotovo! – rekla je Matora.

Podsjetimo, Matora je u petak saznala za Anitinu izdaju. Ovo je Jovanu potpuno slomilo i tada je prolila more suza, a njen urlik se više puta prolomio “Elitom”.

Jovana Tomić Matora