"SAD DA ZAVRŠIM SA TENISOM, MOGU DA BUDEM ZADOVOLJAN"! Đoković poslao mlađim rivalima MOĆNU PORUKU pred prvi meč u Torinu!




U nedelju uveče Novak Đoković počinje učešće na završnom turniru u Torinu duelom protiv Holgera Runea .

Novak je pre meča rekao da i dalje ima veliku želju da svaki put kada kroči na teren ostvari dobar rezultat.

– Volim da se takmičim, volim ovaj sport. To mi je najveća motivacija, jer sam već postigao mnoge rekorde, mnoge sam oborio i to je odlično. Čak i ako sada napustim profesionalni tenis i osvrnem se na sve što sam uradio, mogu biti izuzetno, izuzetno zadovoljan. Nemam nikakav pritisak da nastavim da se takmičim, ali i dalje imam želju i taj visok nivo – rekao je Đoković i dodao:

– Sviram na veoma visokom nivou, ploče su velika inspiracija, u to nema sumnje. I dalje želim da upišem tenisku istoriju i vidim koliko daleko mogu ići. Đoković i Rune igraju u nedelju od 21 sat.

– Holger debituje na ATP finalu. Uz Alcaraza, koji je njegova generacija, on je jedan od mladih lidera i vjerovatno jedan od igrača koji će nositi tenis u narednoj deceniji. Videćemo mnogo više od njega u budućnosti. U njegovom timu je sada Boris Beker, legenda ove utakmice, vidim da je Holger lepo napredovao. Svaki put kada igramo jedan protiv drugog, tesno je, pa mogu da očekujem još jedan takav meč – zaključio je Đoković.

Nakon meča protiv Danca, najbolji teniser svijeta igraće protiv Janika Sinera, zatim protiv Stefanosa Tsitsipasa.

 

(Kurir sport)