RASPLAKAO SE USRED EMISIJE: Moka se SLOMIO – Jedva skupio snage da progovori o SINU! Javno se OBRATIO Anđeli


Glavna tema medija u posljednje vrijeme jeste Zvezdan Slavnić koji je javno prevario svoju nevjenčanu suprugu Anu Ćurčić, sa Anđelom Đuričić.


Kako dani odmiču, tako na površinu izlaze sva dešavanja iz dugogodišnjeg odnosa Zvezdana i Ane, a tim povodom se oglasio i Moka Slavnić koji je stavio tačku na sve osude na račun svog sina, a tom prilikom se i rasplakao.

– Zvezdan Slavnić nije loš, emotivan je. On je takav. Razlika je između njega i Slobe ta što je Radanović bio oženjen u “Zadruzi”, a Zvezdan ne. Da ga vidim ne bih pričao sa njim, plakao bih sa njim – rekao nam je Moka Slavnić.


Foto: Youtube printscreen/Blic

– Da uđem u “Zadrugu” rekao bih Anđeli: “Bravo, lavice, tako se bori za ljubav!”. Nisam istraživao njenu prošlost, koga briga, nije ona pričala da je nevina, pa da se ispostavilo da nije – dodao je Moka, pa se osvrnuo na Anđeline roditelje, ali i Kristijana Golubovića.

Foto: Youtube printscreen/Blic

– Njeni roditelji ne prodaju kuću zbog dešavanja u “Zadruzi”, uopšte ne šetaju pognute glave, to nije istina! Kristijan me jako poštuje, ali ne razumem šta mu znači da kaže da sam okrenuo 2-3 broja da Zvezdan dobije nekoliko godina zatvora, nikada to nisam uradio – istakao je Slavnić.