Radnica osumnjičena da je klađenjem oštetila kladionicu za 21.000 KM
Radnica kladionice S.P. iz Prijedora osumnjičena je kao radnica kladionice u Omarskoj igrala igre na sreću te oštetila kladionicu za 21.190,89 KM.

Protiv nje su službenici Policijske uprave Prijedor Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor podnijeli izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivična djela pronevjera i zloupotreba položaja odgovornog lica.

“Osumnjičena S.P. se tereti da je u septembru mjesecu ove godine oštetila pravno lice iz Banjaluke za iznos od 21.190,89 KM na način da je kao radnica u poslovnoj jedinici kladionice u Omarskoj putem svog korisničkog internet naloga igrala igre na sreću, bez uplaćivanja novca, a nedostatak novca u blagajni pravdala prikazivanjem isplata drugim igračima. Dio novca od ukupnog iznosa za koji je oštetila pravno lice, protivpravno je prisvojila iz blagajne”, navode iz policije.

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));