Prvo oglašavanje Anitine majke! Sa Matorom ide na sud: ŽESTOKO ZAPRIJETILA MATOROJ, EVO I ČIME

Istakla je da nikada nije podržala njihov brak

U prethodnih par dana glavna tema u rijalitiju “Elita” je odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Nakon što se Matora u petak suočila sa tiktokerom Mateom Car, koja je objelodanila prepiske između nje i Anite u kojima se vidi da su se njih dvije muvale, a pritom je Matea i otkrila da joj je Anita slala eksplicitne fotografije na dan vječnanja sa Matorom, Tomićeva je riješila da stavi tačku na svoj brak.

Marko Đedović je odmah stao uz svoju drugaricu Matoru i žestoko osudio Anitu koja u početku nije htjela da prizna da se dopisivala sa Mateom, da bi nakon toga ipak potvrdila te navode, zbog čega je većina učesnika Elite osudila.

Tim povodom oglasila se Anitina majka, Angelina Stanojlović.

– Moraću prvo sa Đedovićem sve crno na bijelo, moraće da dokaže sve laži koje je iznio, pljuvačine po meni, mojoj djeci, mom unučetu – započela je Angelina, pa nastavila:

– Otvoriću uskoro sve karte i o Đedović i o Matoroj, znam ja mnoge stvari o njim a to ne iznosim, niti bilo kome pričam, ali vrijeme je. Je*aću im mamu. Poznato je da je od starta ne podržavam vezu Matore i moje ćerke, ali da se ove stvari rade, da se priča ovako nešto o meni, o mojoj deci, mom unučetu, stvarno nema smisla. Da se pominje tipovanje, organizovani kriminal, to nema smisla, ja se nikada oglašavala nisam, niti pojavljivala nigdje, mene to ne zanima, a niko ne zna moju stranu priče. Na sud svi, Jovana, Đedović i ona k**vetina Žana – rekla je Anitina mama.

Ona je potom prokomentarisala to što je Matora promenila mišljenje o njoj.

– Do juče smo joj svi bili idealni i tašta i dijete i Aleksej, a sada joj niko ne valja. Naći ću advokata, dinar mi ne treba, a sve što bude naplatio od tih g**ana nek uzme za sebe. Sve ću ih tužiti – nastavila Antina majka, pa je otkrila šta zna o Matei Car.

– Čula sam za nju zbog lajvova, ali ne znam ko je ona. Njih tri su bile na lajvovima, Jovana, Matea i Anita i to je sve što znam. Ja nemam društvene mreže, nikoga nisam mogla da tipuje. Sve što su rekli je laž, nema istine o tome. Da ja nisam htjela da čuvam dijete bez para, tu nema trunke isitne. Moram da kažem da je mojoj sestri poslata poruka da neko upozori Anitu kada je bila na suđenju na Sandru Rešić, Minu Vrbaški i Anu Spasojević jer su pričale loše o njoj, ja nisam ništa govorila o tome. Niti mi je palo na pamet da se time bavim. Oni su komentarisli tamo kako ja tražim pare za djecu, to nije isitina, ja radim da zaradim, da idem preko da zaradim, a oni mi pakuju takve priče. Ja sam se za moju djecu mučila, kopala njive da bi oni imali sve. Sve ću ih tužiti – rekla je Angelina za Pink.rs.

(Telegraf)