PROROČANSTVO NOSTRADAMUSA ZA KRAJ 2023. GODINE – “Prorok Propasti” Iznio Zastrašujuća Predviđanja: Da Li Se OVO Već Obistinjuje?!

Čuveni prorok Nostradamus, poznat po svom mračnom polgedu na svijet, iznio je predviđanja i za 2023. godinu.

Mišel de Nostredam, Nostradamus, čuveni astrolog iz 16. vijeka, ljekar kuge, optuženi jeretik i bradati vidovnjak kome se pripisuje proricanje Velikog požara u Londonu, Hitlerovog dolaska na vlast, napada 11. septembra 2001. i pandemije COVID-19, imao je mračni pogled na svijet. Nazvan “prorok propasti“, vjeruje se da je oblikovan velikim dozama Starog zavjeta i traumom gubitka žene i male djece uslijed bolesti, vjerovatno kuge. Nesposoban da izliječi one koje je najviše volio, izgleda da je namjeravao da unapred upozori nas ostale kroz svoja otkrića propasti.

Objavljivanjem svoje čuvene knjige 1555. godine, Nostradamus je poklonio svijetu i njegovim budućim generacijama knjigu koja predviđa ratove, pošast, prirodne katastrofe, građanske nemire, politička ubistva i druge slične stvari.

Nostradamusova predviđanja za prošlu godinu uključivala su porast vještačke inteligencije, osvajačku moć kriptovalute i porast kanibalizma kao odgovor na inflaciju. I dok je bitkoin propao, inflacija je i dalje na vrhuncu, a pogledajte šta je Nostradamus predvidio za 2023.

Uništenje mora
U malom odlomku o neminovnom uništenju mora, Nostradamus predviđa da će “sunce spržiti blistavo more“ i da će “ribe Crnog mora žive ključati“, prenosi NY Post. Nedavna istraživanja sugerišu da bi, zapravo, mnoge vrste riba, i to baš one koje se najčešće jedu, mogle da budu suočene sa izumiranjem kao direktnim rezultatom globalnog zagrijavanja.

Bakingemska palata u plamenu
Nostradamus je predvidio da će 2023. svijet vidjeti “nebesku vatru na kraljevskom zdanju“. Shvaćeno bukvalno, ovo bi moglo značiti da meteor ide pravo ka Bakingemskoj palati. Metaforično, plamen bi mogla da izazove Netfliks serija u kojoj su princ Hari i Megan Markl izneli prljav veš britanske kraljevske porodice ili neka druga „bomba“ koja se sprema u 2023.

Treći svjetski rat
“Sedam mjeseci velikog rata, ljudi mrtvi od zla“ – i to je Nostradamus vidio i prva asocijacija je na razorni rat u Ukrajini. Proročanstvo ukazuje na to da će sukob u 2023. da eskalira u svjetski rat, što bi, s obzirom na nuklearne arsenale, moglo da se izjednači sa apokalipsom.

Antihrist dolazi
Nostradamus piše da će oko 2023. godine “antihrist vrlo brzo uništiti trojstvo“. “Njegov rat će trajati 27 godina. Nevjernici će biti mrtvi, zarobljeni, prognani. Krvlju, ljudskim tijelima, vodom i crvenim gradom prekriće zemlju.” I dok neki već pokušavaju da provale iza lica kog svjetskog moćnika se krije antihrist, ni baba Vanga za 2023. nema lijepe vijesti.

(Mondo)