PRONAŠLA SAM U MUŽEVOM MOBITELU SLIKE SVOJE SESTRE: Vrisnula sam i počela da plačem, a ONDA MI JE ON OVO NAPISAO, RECITE MI DA SANJAM!


PRONAŠLA SAM U MUŽEVOM MOBITELU SLIKE SVOJE SESTRE: Vrisnula sam i počela da plačem, a ONDA MI JE ON OVO NAPISAO, RECITE MI DA SANJAM!


slika1
slika2

Bonus:


Nakon punih deset godina provedenih u ružičastom jatu, popularna voditeljica Dušica Jakovljević više neće biti dio Pink televizije.

Ova vijest je odjeknula u javnosti poput bombe, a svi se pitaju šta je razlog iznenadnog odlaska jedne od najomiljenijih rijaliti voditelja.

Na naš poziv Dušica Jakovljević je potvrdila navode.

– Oglasiću se kada bude vrijeme za to, trenutno nemam komentar – bila je kratka i jasna Dušica za portal SrbijaDanas.

Dušica se sada oglasila preko svog instagrama te je slikala šta je trenutno “ispunjava”.

– Posle 300 sati putovanja, četiri aerodroma, jedino što vraća u život – napisala je Jakovljevićeva u svojoj objavi, uživajući u sočnim čizburgerima.

Ćurčićeva, drugoplasirana učesnica prethodne sezone rijalitija “Zadruga” otkrila je za naš portal kako gleda na Dušičin otkaz. Javnost je zanimala Anina reakcija s obzirom da su imale manji sukob.

– Prvi put čujem za tu vest. Moram priznati da sam jako iznenađenja, nije kao da se bavim bilo čim što ima veze sa rijaliti programom, osim kada mi neko pošalje snimak da me obavesti šta je za podnošenje tužbe, ali sam svakako sada iznenađena. Dušica jeste u nekim momentima ispala nefer prema meni kroz neke od emisija, ali joj svakako želim sve najbolje u daljoj karijeri. Verujem da je prethodno dobro promislila kada je donela ovakvu odluku. Sve ostalo ne bih komentarisala – poručila je Ana Ćurčić za portal SrbijaDanas.

Drugo zaštitno lice Zadruge Ivana Šopić je u razgovoru za naš portal otkrila da je iznenađena i da je prvi put za tu vest čula od nas.

– Nemam komentar, prvi put čujem sve što mi sada pričate. Tek sada sam otvorila oči. Ne znam ni da li je sve to tačno, kada budem popričala sa njom znaću nešto više, pa ću moći da komentarišem – bila je iznenađena Ivana Šopić prilikom obraćanja za portal SrbijaDanas.

Dušica Jakovljević