Muškarci “gube glavu” kada žene rade ove 3 stvari: Trikovi koji će vam pomoći da osvojite skoro svakog muškarca

Ove žene možda nisu supermodeli, ali imaju posebnu privlačnost koja čini da se muškarci zaljube u njih.

Tajna nije samo u fizičkom izgledu, već i u raznim trikovima koje pametne žene koriste, a koji gotovo uvijek djeluju.

1. Daju muškarcu priliku da osvaja.

Ove žene ne jure za muškarcem. One ne pokušavaju ga prisvojiti ili ga staviti pod svoj okrilj. Umjesto toga, žive svoj život kao da ne ovise o vezi s njim. Dopuštaju muškarcu da inicira kontakte, planira sastanke i donosi inicijativu.

Shvataju da muškarac razvija osjećaje prema ženi kada se trudi i ulaže napor u to.

Ove žene također razumiju da muškarac treba osjećati da čini ženu sretnom. Ako cijeni njegove napore (kao što je prihvaćanje njegovih inicijativa, davanje komplimenata i zahvaljivanje), bit će još više privučen ženi.

Foto: Pixabay

2. Pokazuju strpljenje.

Kada muškarac počne razvijati osjećaje prema ženi, lako je postati nestrpljiv i željeti znati što dalje. Želite znati kada će biti sljedeći sastanak, kada će se ponovno javiti i što su njegovi planovi.

No, žena koja zna kako osvojiti muškarca ostaje strpljiva. Dopušta da se veza razvija prirodno i postupno, dajući muškarcu prostora da pokaže svoje namjere. Razumije da je muškarcu potrebno vrijeme da je osvoji i dokazuje svoju vrijednost.

Što je više čeka, to više razumije muškarca i njegove namjere. Strpljenje je njezin najbolji saveznik.

Foto: Pixabay

3. Pokazuju svoje osjećaje.

Žena koja zna kako osvojiti muškarca ne gubi vrijeme na beskrajne rasprave o tome kako bi se trebao ponašati prema njoj. Umjesto toga, jasno komunicira što joj se sviđa i što ne.

Važno je da muškarac razumije što treba činiti da bi je usrećio. Kako bi muškarac to znao, važno je da žena otvoreno izrazi svoje osjećaje. Ako muškarac kaže ili učini nešto što je povrijedilo, ona će ga obavijestiti o tome i izraziti svoje osjećaje.

Muškarcima je važno znati jesu li na pravom putu. Kada žena iskreno izrazi svoje osjećaje, muškarac će biti skloniji truditi se da je usreći.

Stoga, nemojte juriti za muškarcem. Dopustite mu da vas osvaja. Budite strpljive. Dajte mu vremena da vas osvoji. I uvijek mu dajte do znanja kako se osjećate zbog njega.