PRIJE LEPE BRENE, BOBA ŽIVOJINOVIĆ JE VOLIO NJU: Bila je najljepša Beograđanka, a evo kako danas izgleda Filipova mama


Boba Živojinović prije Lepe Brene bio je u vezi sa Zoricom, koja mu je rodila sina Filipa.

Jedna od najvećih ljubavi na našim prostorima, kada je riječ o svijetu poznatih svakako je ona u kojoj decenijama uživaju jedna od najvećih muzičkih zvijezda Lepa Brena i bivši teniser Slobodan Boba Živojinović.


Par je gotovo nerazdvojan od prvog susreta, a svoju ljubav su 1991. godine krunisali brakom. Od tada su dobili sinove Stefana i Viktora, a Brena često s mnogo ljubavi priča i o Filipu, Bobinom sinu iz braka sa Zoricom Nakić.


Tada najuspješniji jugoslovenski teniser Boba Živojinović, osamdesetih godina pao je na šarm lijepe Zorice Desnice, a njihova dugogodišnja veza odisala je skladom i ljubavlju.

1985. godine dobili su sina Filipa, i taman kada su mnogi mislili da je sljedeći korak vjenčanje, uslijedio je raskid, piše Stil.

Mnogi su spekulisali da je povod za krah ove ljubavi, bilo Bobino poznanstvo sa Lepom Brenom, dok su oni koji nisu vjerovali u tračeve tvrdili da je razlog njegovo prečesto odsustvo od kuće.

Bilo kako bilo, ljubav nije opstala, a dok je Zorica ovaj krah podnijela jako teško, Boba je nešto nakon raskida uplovio u vezu sa Brenom.

Ipak, uprkos raskidu veze, Boba i Zorica ostali su u korektnim odnosima, kako bi njihov sin Filip imao zdravo detinjstvo.

Nešto kasnije Zorica upoznaje sadašnjeg supruga, nekadašnjeg uspješnog hrvatskog košarkaša Iva Nakića sa kojim otpočinje vezu i zbog koga odlazi u Sjedinjene Američke Države, dok Filip ostaje da živi sa ocem i Brenom, koja ga je prihvatila kao majka.

316763-2586987-zoricanakic-ff-ff

foto: Kurir.rs

Boba i Zorica posvećeno su učestvovali u Filipovom vaspitanju,a porodice Nakić i Živojinović zajedničkim snagama uložile su u njegovo školovanje. Tokom studija, Filip je živio u Hjustonu pa je često posjećivao majku, a sa bratom i sestrom po majci ostvario je blizak odnos.