Prijatelj od muža mi se nabacuje


Nabacuje mi se prijatelj od moga muža. Druze se 16 godina, a on meni na uho peva malo bi te tako.

Mladja sam od njih 8 godina. U redu zezanje izmedju parova i lupanje svakavih gluposti, ali covek me samo grli i pipka, naravno kad je ovaj moj pijan luda kuca niti sta reci, recice da izmisljam, niti trpiti budalu, a neprijatno mi.

Svako veče pije sa mojim mužem i svako veče ista priča. Napije se moj suprug i zaspi na krevet a mužev prijatelj dodje kod mene… i naravno da se nisam moga više kontrolisato. Završili smo zajedno.

izvor: info-magazine.site

Pjevačica jasno istakla!

Takmičar rijalitija “Zadruga”, Ivan Marinković 2007. godine dobio je kćerku Lenu sa pjevačicom Gocom Tržan, a 2018. godine postao je otac Željka Kulića, kog je napravio u rijalitiju “Parovi” sa Miljanom Kulić.

Sa oba djeteta učesnik popularnog TV formata “ružičaste televizije” nije održavao kontakt, ali produkcija “Zadruge” dala mu je šansu da to ispravi sa muškim nasljednikom.

Željko Kulić uveden je u luskuzno zdanje u Šimanovcima, preksinoć, a Ivan je imao priliku da provede vrijeme sa sinom.


Od tog trenutka pokrenuta je tema upoznavanja Lene Marinković i Željka Kulića, brata i sestre koji nikada nisu imali priliku da se vide.

– Voljela bi da i Goca pomiri ćerku sa Ivanom. Djeca nisu kriva koja se rode, ni prvo ni drugo. Treba i brat i sestra da se upoznaju, grehota je da se ne znaju – istakla je Marija Kulić tokom sinoćne emisije “Pitanja novinara”.

– Mnogo bih volio da se jednog dana upoznaju. Ipak su brat i sestra. Lena ne priča o svom bratu, niti pita za njega, ali vjerujem da će se vremenom to promijeniti – istakao je svojevremeno Ivan Marinković.


– Kada Lena bude punoljetna moći će da se izjasni. Za sada ona ima Rašu i mene i to je to. Lena ima stav, oštra je i izrazila je želju da će biti advokat, ima jezičinu, prokletinca (smijeh), ali ima svoj stav i umije da ga iskaže, za raziluiku od mene i te kako umije da se izbori. Ponaša se kao da ima 25 godina – rekla je Goca Tržan na temu upoznavanja njene kćerke sa polubratom Željkom.

(Srbijadanas)