“MARKA VIŠE NEĆETE VIDJETI, SAD SMO MIJA I JA”: Tužna Luna saopštila š0k odluku (VIDEO)


Kao grom iz vedra neba Zvijezda “Zadruge” Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković, otkako su završili sa rijaliti karijerom, postali su jutjuberi. Imaju čak dva kanala na popularnoj mreži i od pregleda i komentara zarađuju dosta novca. Ovog mjeseca započeli su projekat Siktermanija, u sklopu kog će objaviti 31 snimak, svakoga dana u mjesecu.


Printscreen

Drugi po redu je video u kome Luna odgovara na leksikonska pitanja, a na samom početku snimka saopštila je nešto što je iznenadilo njihove brojne pratioce. – Marka nećete vidjeti, zato što više ne želi da se snima. Prosto, odlučio je da odustane od toga, ne ide mu. Kaže da se ne slika lijepo, neće da bude na Sikter tjubu, tako da, od sad ćete samo gledati mene i Miju – izjavila je Đoganijeva. – Šalim se oko, nemoj to da radimo, da sekiramo ljude, da dobijaju napade – dodala je ubrzo ona, a Marko se pojavio.


Printscreen

– Ništa ne brinite, Marko će i dalje da vam zagorčava život – ubacio se Miljković u snimak i otkrio da je to samo u ovom snimku, a da ćemo ga već u sljedećem opet vidjeti. Sve možete pogledati u snimku ispod.