“PRAVA ISTINA JE DA DEJAN…” Biljana Dragojević progovorila o sinovljevoj vjeri, pa otkrila da li ga je Dalila nagovorila


Majka Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević gostovala je u emisiji na televiziji Pink i tom prilikom je govorila o sinovljevom izboru vjere, budući da se Dejan prvi put javno izjasnio kao musliman te se nalazi u Saudijskoj Arabiji gde provodi svoj 4. Ramazan kako je i sam rekao.


Biljana je otkrila kako su razgovarali porodično na temu njegove vjere, pa iznijela svoj stav o tome da li je njegova bivša supruga Dalila imala uticaj na njegov vjerski izbor.

– Od kako je gotova “Zadruga”, pošto znate da nismo komunicirali dok se sve ovo niej završilo, kad je došao kući, ponekad smo se ticali nekih tema. On je sa Davidom dosta putovao, pa nismo imali prilike da nam to nešto bude neka tema razgovora. Međutim, kada je on rešio da ide u Saudijsku Arabiju, rekao je da ide, ja sam mislila da se šali. Na kraju sam shvatila da stvarno ide, ja sam ga pitala: “Šta te to privlači tamo da ideš?”, on mi je rekao da ga intresuje. Tako smo malo neobavezno pričali oko religija – započela je Biljana.

– Prava istina je da Dejan nije kršten, moja djeca nisu krštena, samim tim ne može da izda vjeru, pošto nije išao ni u crkvu, to je tako prolazilo. I samim tim što je njega uvijek intresovala istorija, gdje je živio četiri godine, bio je okružen takvim ljudima i tim nekim stvarima, vjerovatno ga je ponijelo da čita “Kuran” i da se upozna sa tim nekim stvarima, što je meni okej. Sve ga to jako intresuje i žao mu je da spava, da ne propusti nešto. Edukuje se, pa znate kako kažu: “Bog je jedan” – rekla je Biljana.


Spekulisalo se i o tome da je na ovu njegovu odluku uticala njegova, sada već, bivša supruga Dalila Dragojević, a njegova majka je i ovo prokomentarisala.

– Ja ne znam, morate to njega pitati, ne mislim da je zbog nje, mislim da je to bila njegova želja i da je on želio prvo da pročita Kuran, da vidi kako to sve funkcioniše, njega niko ne može da nagovori na neke stvari – rekla je Biljana