POZVALA POLICIJU ZBOG AGRESIVNOG ZADRUGARA: Njena HITNA reakcija zbog onog koje je vidjela – ZAVRŠILA U BOLNICI


Ne može više da sjedi ćutke.


Slovenka, majka Aleksandre Nikolić, oseća se loše zbog novih turbulentnih dešavanja svoje ćerke i njenog dečka Filipa Cara u “Zadruzi”.

Kasno sinoć je došlo do nove brutalne svađe Aleks i Cara, a haos se nastavio jutros. Njena majka zbog toga oka nije sklopila, a zbog pogoršanog zdravstvenog stanja morala je da se javi ljekarima.


– Nisam spavala ništa, sad sam pošla do Doma zdravlja. Ne mogu, nikako mi nije dobro. Idem kod ljekara da primam injekcije, infuzije, oka nisam sklopila. Nisam nikako – kaže Slovenka za Pink.rs, a na pitanje šta joj je dodaje:

– Kako šta mi je, jeste li vi vidjeli šta onaj Filip radi mom djetetu?! Pa, nisam ja nju našla na ulici, boli me srce, nije mi dobro! Šta mu je, džukeletina jedna?! Ne znam šta više hoće od moje Aleksandre! Zar vi ne vidite da je on lud za Majom, a Aleksandru mi muči jer je džukela?!

Smatra da će Aleksandra loše proći u životu jer je ista kao ona.

– Aleksandra je dobra i naivna duša, neiskvarena… Uvek misli da treba nekome da ugađa, kao njena majka, sebi je uvijek zadnja u životu. To će je koštati! Ne znam kako da joj pomognem. Ja ću policiju da zovem, to je neminovno! On je čovjek koji mrzi žene, sigurno ima posljedice velike iz svoje mladosti. I ja imam mnogo problema u životu, pa se ne iživljavam.

U razgovoru za Pink. Aleksandrina majka kaže da joj utehu pruža sveštenik, kog redovno izvještava o svađama svoje kćerke i Cara, kog sumnjiči da je “bacio magiju” na njenu naslednicu.

– Sad ću svratiti kod mog sveštenika, sve ću mu ispričati, sve! Ne znam više koji se put jadam tom čovjeku, pomisliće da sam luda! Šta mi kaže?! “Moli se, pali svijeće, moli, pali svijeće” i to ti je to. Ja vam kažem, ovo nije moja Aleksandra, a ljudi misle da nisam normalna. On (Filip) je bio tamo po Bosni prije nego što je ušao sad u rijaliti, bio tamo sa dotičnim osobama, išao tamo-vamo… Niko neće reći gdje ga je vodio, ali ja imam šesto čulo, Bog mi kaže sve. Lijepo sam uzela i toj osobi napisala:”Slušaj ti, što si vodio ovoga tamo i zakuhao, otkuhavaj sad kako umiješ i znaš, da ja ne bih napravila problem”.