Divna i Marko DNK VARAJU narod za pare: Novac za OPERACIJU prokockali i popili?! OVO su detalji!


Rijaliti učesnici Divna Milanović i Marko Kocić, poznatiji kao Divna i Marko DNK, bili su dio i prve sezone rijalitija ”Zadruga”.

Tada je Divni starleta Soraja Vučelić obećala da će pomoći sa zdravstvenim problemima i dati joj novac za operaciju leđa, kako bi uklonila grbu koja joj otežava život.

Za zahvat je bilo potrebno 4.000 eura, ali su do Soraje tada došle priče da su Divni navodno mnogi želeli da pomognu i uplaćivali im novac, ali su Marko i Divna sve potrošili na kocku i piće.


Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Soraja jeste obećala da će platiti Divni operaciju, ali su joj se javili mnogi koji su želeli da Marku i Divni pomognu i rekli joj da nikako ne uplaćuje novac jer oni sve potroše na automatima u kockarnici i na alkohol. Soraja je stupila u kontakt sa jednom našom komšinicom i sa njom se dogovarala da bi na kraju rešile da ona direktno novac uplati klinici i da je Divnina obaveza samo da obavi sve potrebne analize i ode na operaciju. Ali, kada je Divna izašla iz rijalitija bila je besna i rekla je da neće ići jer je mislila da će joj Soraja dati pare na ruke. To je cela istina i glupo je što su prozvali Soraju da je ispalila – priča njihova komšinica, a prenosi Star:


– Divni i Marku mora da se pruži drugačija vrsta pomoći, a to je da se oni prvo odvedu na kliniku gde će da se zaleče od alkoholizma. Strašno je da imaju dvoje dece i ne pitaju za njih. Oni sada uzimaju honorar u rijalitiju i trebalo bi da pruže toj deci nešto, a ne da izađu i sve popiju i prokockaju – istakla je.