POSLIJE VEČERAŠNJEG ULASKA NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Potvrdila da dolazi u Zadrugu – konačno razrješenje

Svi želimo da je vidimo!

Ove noći zadrugare će živim izvođenjem svojih, ali i drugih hitova dobro prodrmati popularna folk pjevačica Jovana Tipšin!

Jovana neće biti sama – za dobar štimung biće zadužen i DJ Neba, čest i rado viđen gost zadrugara.

Ne propustite žurku u “Zadruzi” večeras uživo na Pinku, odmah posle emisije “Amidži šou”!

Nikolićeva je u emotivnoj ispovijesti ispričala detalje njihovog burnog odnosa!

Danas je kao bomba odjenkula vijest da je bivši dečko Aleksandre Nikolić navodno ubijen u Makedoniji u oružanom obračunu.

Mediji pišu da je Nikolićeva prije nekoliko godina, navodno, bila u jako tubulentnom odnosu sa makedonskim državljaninom, o kojem, u svojoj mučnoj ispovesti nije imala riječi hvale, jer je, kako je tada tvrdila, pretrpila ozbiljno nasilje.

Nikolićeva je navodno nastupala po klubovima u Makedoniji, gdje je, navodno, i upoznala žestokog momka sa kojim je počela da se zabavlja. Ubrzo se preselila kod njega u Skoplje. U emotivnoj ispovijesti spomenula ga je i otkrila detalje burnog odnosa, koji joj je promijenio život iz korena.

Zadrugari trenutno u Bijeloj kući održavaju porodičan sastanak. Međutim, možemo primijetiti da Aleksandre nema nigdje u Bijeloj kući. Dok su svi ostali zadrugari za crnim stolom, Aleksandra ne prisustvuje ovom sastanku.

Društvenim mrežama su odmah krenuli da kruže komentari da je produkcija izvela Aleksandru sa imanja i saopštila joj ovu tragičnu vijest. Međutim, postoji mogućnost da su ovo samo nagađanja i da je Aleksandra u spavaćoj sobi i da odmara. Ostaje nam da ispratimo dešavanja u rijalitiju i da vidimo da li će Aleksandra u nekom trenutku saopštiti da ima neku informaciju o ovom tragičnom događaju.

(Srbijadanas)