POGLEDAJTE U KAKVOM SIROMAŠTVU JE ŽIVELA RADA MANOJLOVIĆ Koristili su poljski WC, kupali se kako stignu, a evo kako danas živi njen otac! (FOTO)


Pevačica Rada Manojlović od početka karijere s ponosom ističe gde je odrasla, a svoje rodno mesto Četerže posećuje kada god joj poslovne obaveze to dozvole.

Naime, Rada je nakon majčine smrti živela sa sestrom i ocem, a prvi zarađeni novac od nastupa uglavnom je ulagala u novu kuću kako bi im obezbedila konforan život. Kako se pisalo, pevačica je u novu nekretninu uložila čak 100.000 evra.

 

Rada nikada nije krila da su teško detinjstvo i da je njen otac uvek radio da im obezbedi najosnovnije. U dvorištu su gajili razne životinje, a kako je jednom prilikom rekla pevačica, ona i sestra Maja se nikad nisu bavile time jer je njihov zadatak bio da sređuju kuću.Traktori, kombi i razni krš mogao je da se vidi u dvorištu u kom je pevačica odrasla.

 

– Snađeš se. Imaš šporet, greješ vodu i to je to”, rekla je jednom prilikom pevačica, koja danas u istom dvorištu ima luksuznu kuću opremljenu kvalitetnim nameštajem.

 

Inače, Rada je nedavno na svom Tviteru objavila fotografiju oca i pokazala čime se on bavi sada.

– Živeće ćale 100 godina haha, kad god dodjem u selo on napravi neki novi izum. Do kraja će napraviti mašinu na paru ko Paja i Jare. Koliko je njemu dobro! Kralj – napisala je Rada na Tviteru, a njeni oduševljeni pratioci su imali sve pohvale za tatu, velikog radnika.


– To ti je otac? E sad te još više cenim. Poljoprivrednici su naše bogatstvo. Ja sam za ekonomsku teoriju fiziokrata i da je najvažnija poljoprivredna proizvodnja – glasio je komentar jednog obožavatelja, a pevačica je sa ponosom nastavila da priča o svoom ocu:


Da, to je tata, poljoprivrednik, automehaničar, tezgaroš na pijaci, sve pomalo. Ali poljoprivrednik najviše, voćarstvo i ostali poslovi na selu. Hvala puno – napisala je Manojlovićeva.

– Ovaj narod je neuništiv! Nek je živ i zdrav ćale! – bio je jedan od komentara, na koji je Rada odmah reagovala:

– To i ja kažem ahahahah, ćale kao pravi predstavnik ovog naroda, uvek nesto skarabudži, ima rešenje za sve i ide dalje, nema predaje i odustajanja.