OVO SU RANI RADOVI MILENE KAČAVENDE! Ovako je izgledala kao djevojka (FOTO)

Milena Kačavenda privukla je ogromnu pažnju javnosti kao vatrena podrška Ane Ćurčić u prošlogodišnjoj sezoni rijaliti programa “Zadruga”, da bi nakon izvesnog vremena došlo do prekida prijateljstva, a Kačavenda je i sama postala dio rijalitija.

Kačavenda je nedavno otkrila detalje i svoje biografije, te priznala čime se bavila u prošlosti.

– Ja sam Milena Kačavenda. Nisam uspiela da završim fakultet, ali mi je žao što nisam, jer bih bila odličan advokat. Bavila sam se manekenstvom, izdržavala sam porodicu od toga. Svirala sam violončelo, a svoj dubok glas nikad nisam podnosila. Košarku sam igrala godinama. Ne volim izdaju, a za mene govore da sam sve manje tolarantna. Također, ne podnosim tužne priče, jer ni mene niko nije pitao da li sam dobro – rekla je Milena, pa nastavila:

– Govorim pet stranih jezika. Mana mi je jer nisam mudra, ne čitam između redova, ali izdajica nisam. Promijenila sam mnogo profesija. Bavim se trajnom šminkom, međunarodni sam trener kad je ta oblast u pitanju. Njima znači to, svjesna sam toga. U svom biznisu sam dostigla maksimum, ali sam ovdje da objasnim ljudima da ovde nisam zbog Ane Ćučić. Imam dva sjajna sina, obojica studiraju. Razvedena sam, jako dobro kuham, tu sam tata-mata – istakla je Milena Kačavenda.

Kačavenda je u jednom od intervjua istakla da se tokom 90-ih godina prošlog vijeka bavila modelingom, a svojevremeno je na društvenim mrežama podijelila fotografiju iz tog perioda na kojoj je moguće vidjeti njeno izvajano tijelo u prilično izazovnoj odjevnoj kombinaciji koja malo toga ostavlja za imaginaciju, a pratioci su izrazili sveopšte čuđenje jer ne mogu ovu fotografiju da povežu sa današnjim damskim stilom koji Milena neguje.

Milena Kačavenda

Kurir.rs / Alo