OVAJ ZNAK ZODIJAKA JE POD ZAŠTITOM ANĐELA: Sreća im je uvijek naklonjena


Vladajuća planeta strelca je Jupiter, najveća planeta zodijaka. Kako je Jupiter pokretač sudbinske sreće, nije ni čudo što je strelcima sreća uvijek naklonjena.

Radoznao i energičan, Strijelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško ga je zadržati na zemlji. Strijelac voli promjene, u stvari promjena je od suštinskog značaja da bi se osjećao dobro.


Vatreni znak – strijelac svoje misli pretvara u konkretne akcije i u stanju je da „hoda bos po trnju“ da bi ostvario svoje ciljeve. Kao i ostali vatreni znaci on ima potrebu da je stalno u kontaktu sa svetom da bi iskusio što je više moguće. Nije mu u prirodi da sjedi kod kuće i čeka da mu se nešto desi. Ako je potrebno da se nešto desi, on će to inicirati.

Vladajuća planeta Strijelca je Jupiter, najveća planeta zodijaka. Kako je Jupiter pokretač sudbinske sreće, nije ni čudo što je strijelcima sreća uvijek naklonjena. Uticaj Jupitera je jak na polju stvaranja i širenja, pa je za strijelca važno da mu obim struka ne postane jedina stvar koja se širi tokom životnog vijeka. Njegov entuzijazam nema granice, pa zato posijeduje odličan smisao za humor i izraženu radoznalost.


astro-horoskop-ilustracja

Dijelovi tijela koji su “kritični” kod Strijelca su butine i kukovi, pa je za njega vrlo važno da uloži dodatni napor i povede računa o organima u toj oblasti. Zato što voli prirodu, naročito kampovanje i pjegovo zdravstveno stanje i dovele ga u formu da neometano traga.

Problem sa strelcima nastaje kada mu ostavite potpuno odriješene ruke. Pod uticajem Jupitera njima sloboda predstavlja najveće blago, jer samo tako neometano mogu da putuju i istražuju različite kulture i filozofije. Zbog svoje iskrenosti, stijrelci su često nestrpljivi i netaktični kada treba nešto da kažu ili urade, pa je važno da nauče da se izraze na tolerantan i društveno prihvatljiv način.

To je mlad duh, lepog estetskog izgleda, sportske građe, voli plemenite sportove pa će tenis biti jedan od najomiljenijih. Strijelac je otmjen, aristokrata, ponekad buntovnik, poštuje tradiciju, ali ipak ide svojim putem. Strijelac je sveštenik, astrolog, prorok. Velike nagrade, medalje, vojne zasluge upravo proističu iz jakog Jupitera. Da bi bili prvak u sportu ili pobjednik u ratu, morate imati jakog Jupitera u natalnom horoskopu.

(Krstarica)