“Ostavila sam momka prije neka 3 mjeseca, jednostavno mi je dosadio. “


Ostavila sam momka prije neka 3 mjeseca, jednostavno mi je dosadio.

Juče sam ga vidjela u gradu sa nekom djevojkom, djevojčicom.


Držali su se za ruke i shvatila sam da je već našao novu.

drzanje-za-ruke-5

Onako nije loša, ali ni blizu mene, nisam ljubomorna ali sam odlučila da se malo igram sa njim. Napisala sam mu poruku “Vruće mi je, gorim, dodji kod mene…:)”.

56396-zena-u-krevetu-ls-750x499

Nakon par sekundi stigao mi je odgovor: NEKA TE TAKO, PRIPREMAJ SE ZA PAKAO, TREBAT ĆE TI!

Baš je odvratran, 4 godine veze i kao volio me je, sramota.

zena7

Foto:Ilustracija

Izvor :novi.ba

BONUS ispovest

Muž i ja smo uzeli stambeni kredit u banci pola pola, suvlasnicki, plan je bio kad mu deda umre da proda njive i isplati stan. Što se mene tiče nebitno mi je bilo da li će deda živjeti 5, 10 ili 15 godina..mislila sam to je sve svakako naše i naše buduće djece, a moj dio rate mi je 20% plate što mi je podnošljivo.


I šta se desilo, prevario me je sa nekom devojkom, mi nismo mogli da imamo dijece i hoće da me izbaci na ulicu, iako sam plaćala 9 godina kredit, ulagala, prijeti mi da je sve samo njegovo jer je isplaćen stan, neće da prodamo stan pa da mi procentualno pošteno od vrijednosti stana isplati moj dio koji sam uložila. Kaže živjela sam tu, koliko sam plaćala kredit, toliko je rata za rentu svuda i nigdje nema da se živi besplatno.

Ne mogu da vjerujem da je neko s kim sam živjela u braku 10 godina, preko noći postao ljiga koja ne bira sredstva, razumjela bi da sam ja njega prevarila pa da iz osvete to pokušava. To što nisam mogla da rodim dijete ne znači da mu dugujem da izađem iz stana s koferom.

Izvor: ispovesti