NIJE ZAVRŠILA SREDNJU, ALI DETALJ IZ OSNOVNE ŠOKIRA! Aleksandra išla na takmičenje iz HRVATSKOG, ovo mjesto je osvojila (FOTO)

Aleksandra Prijović je, prije nego što se otisnula u muzičke vode i postala poznata širom regiona, živjela je normalno, kao i svi njeni vršnjaci u Belom Manastiru u Hrvatskoj.

Iako nije završila srednju školu, Aleksandra je bila odlična učenica u Osnovnoj školi “Dr Franjo Tuđman”, pa je tako u osmom razredu učestvovala u školskom takmičenju iz hrvatskog jezika. Kao što se može vidjeti i na fotografiji, Aleksandra je 2010. godine osvojila peto mjesto. Ona je ostvarila dobre rezultate, te je imala 50 bodova. Međutim, ovaj broj poena nije bio dovoljan da Prija nastavi dalje takmičenje na županijskom “natjecanju”, pošto su na njega otišli samo učenici sedmog i osmog razreda koji su osvojili prva mjesta na rang-listi.

Aleksandra Prijović

Iako je bila odlična učenica, Aleksandra je nakon završetka osnovne škole upisala Drugu srednju školu “Beli Manastir”, u kojoj je upisala hotelijersko-turistički smijer, ali ga nikada nije završila. Uspela je da završi tri od četiri razreda.

– Upisala sam Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kad ti se desi nešto o čemu si oduvijek maštao, kao ja o pjevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno ja školu. Dosta sam putovala zbog takmičenja (muzički talent šou-program “Zvezde Granda” – prim. aut.) za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu – rekla je jednom prilikom Aleksandra za domaće medije.

Podsjetimo, naša ekipa je svojevremeno posjetila Beli Manastir i pomenutu školu, gdje je Prija trpjela i vršnjačko nasilje upravo zbog svoje želje da bude pjevačica, a gdje smo zatekli jednog zaposlenog, koji nije želio da govori za naš list:

– Ne znam zaista za koga me pitate, ovo je Osnovna škola “Dr Franjo Tuđman”, ne sjećam se te djevojke – kratko je rekao on dok je zaključavao vrata ove obrazovne ustanove.

Međutim, tamo smo sreli i Prijine prijatelje iz detinjstva, koji su nam ispričali da su veoma ponosni što je postala toliko popularna i što je uspjela uprkos vršnjačkom nasilju koje je kao djevojčica pretrpjela.

– Aleksandra je starija od mene godinu dana, ali smo se družili kao klinci. Posljednji put smo se vidjeli prije malo više od godinu dana, kada sam bio ovdje na odmoru. Aleksandra je super djevojka, oduvijek je bila vedra i nasmijana ma šta da se dešavalo oko nje, i to je ono što su joj mnogi zamjerali, dok su joj se drugi divili zbog te osobine. Veoma sam ponosan što je ona, koja je odrasla ovdje s nama, postala toliko popularna – ispričao je naš sagovornik tada.