NAJPOZNATIJI ASTROLOG IMA LOŠE PROGNOZE ZA OVA 2 ZNAKA U DECEMBRU: Na kraju godine stižu na naplatu greške iz prošlosti
Najpoznatiji ruski astrolog otkriva koja 2 znaka će do kraja 2023. godine ispaštati za pređašnje grijehe

Poznati ruski astrolog Pavel Globa otkrio je nedavno da dva znaka horoskopa očekuje nepovoljan period počevši koji će početi u decembru 2023. godine. Jednostavno, sreća neće biti na njihovoj strani.

Evo koji su to znaci u pitanju i šta im zvijezde sve donose!

Blizanci

Posljednji mjesec 2023. godine pripadnicima ovog znaka pružiće šansu da ostvare svoje dugogodišnje profesionalne planove. Međutim, Pavel smatra da bi Blizanci mogli da prođu kao bosi po trnju. Decembar neće biti njihov mjesec kada je poslovni život u pitanju.

U isto vijreme, emotivni i ljubavni život biće obilježen prelijepim trenucima i dobrim prilikama. S tim u vezi, usamljeni Blizanci konačno mogu upoznati svoju srodnu dušu.

Vodolija

Kraj 2023. Vodolijama donosi naplatu dugova, a osjetiće i pritiske da okončaju neke pređašnje projekete i poslovne obaveze.

Globin savjet je da sve važne stvari odlažu i da im zvijezde u decembru neće biti naklonjene, te da je idelna prilika da sve riješe lagano i bez trzavica.

Međutim, zvijezde im obećavaju susret sa novom i zanimljivom osobom koja bi mogla da ima značajan uticaj na njihov budući život.