NAJBOLJE FARMERKE ZA ŽENE STARIJE OD 50 GODINA: 4 udobna modela u kojima ćete izgledati SUPER MODERNO


4modela modernih farmerki koji su idealne za žene starije od 50 godina!

Moda za žene više ne priznaje starenje, već samo evoluciju. Zato žene poslije 50. godine pažljivo biraju super moderne komade tako da budu potpuno u skladu s njihovim ličnim stilom. Farmerke su obavezan element njihove garderobe, a mi predlažemo četiri modela.

Farmerke sa visokim strukom – ravan kroj sa užim nogavicama

Ovaj model je “nešto između” uskih, “skinny” farmerki i onih sa ravnim nogavicama. Stilisti predlažu tamnu ili srednju boju teksasa, jer se idealno uklapaju i u klasične modne kombinacije. Ako u njima ima dovoljno elastina, biće izuzetno udobne. Odlično stoje ženama koje imaju duži gornji dio tijela ili, eventualno, izraženiji stomak, zahvaljujući visokom struku.

farmerke-za-starije-od-50-godina

Izvor: Promo / Neiman Marcus


Farmerke sa visokim strukom – zvoncare

Zvoncare su u modi, a i dame starije od 50 godina mogu da uživaju u ovom trendu. Naročito su prikladne za one sa kruškastim oblikom tijela. Ako i vi imate nešto širi donji dio tijela, bićete zadovoljni što visok struk popravlja tu nesavršenost.

Isprobajte i model kod kojeg se nogavice šire od kukova, a ne samo od koljena – one su, takođe, izuzetno udobne.

farmerke-za-starije-od-50-godina-zvoncare

Izvor: Promo / MadeWell

Farmerke za čizme – boot-cut

Ovaj model je dobio ime po dužini koja otkriva čizme – gležnjače. One mogu da vizuelno izduže siluetu, a lijepo se kombinuju sa tunikama, bluzama sa “V” izrezom, kao i svim košuljama koje do pola uvučete u pojas.


farmerke-za-starije-od-50-godina-boot-cut

Izvor: Promo / Levi

Muške farmerke – “boyfriend jeans”

Šire farmerke danas dame često kupuju i na muškom odijeljenju, pa je to kreatorima dalo podsticaj da naprave model koji je uži i stoji dobro na struku i kukovima, a širi se u nogavicama. One daju moderan izgled i najklasičniijim kombinacijama, na primer, ako ih nosite uz blejzer ili cipele sa visokim potpeticama!

farmerke-za-starije-od-50-godina-boyfriend

Izvor: Promo / agjeans

Izvor: Lepa&Srećna