Možete li uočiti 6 skrivenih riječi na slici u roku od 13 sekundi?

Mozgalica: U ovom slikovnom kvizu pokušajte uočiti svih 6 riječi skrivenih unutar slike planetarijuma.

Ova mozgalica je za one koji uživaju u igranju zabavnih igrica i zagonetki. Mozgalice čine jednostavnu zagonetku ili zagonetku zanimljivijom, jer se ove mozgalice rješavaju kreativnim razmišljanjem. Dok rješavate ove zagonetke, morate analizirati problem malo drugačije i izvan okvira. Da biste došli do rješenja, morate koristiti kreativan um jer odgovor neće biti točno pred vama. Dakle, osmislili smo zanimljivu mozgalicu u kojoj morate identificirati svih 6 riječi skrivenih unutar slike planetarijuma.

Na gornjoj slici morate uočiti svih šest riječi skrivenih unutar slike Planetarija. Unutar slike vidjet ćete da djeca rade aktivnosti i uživaju u danu u Planetariju. Čovek čuva decu u Planetariju. Budan um može prepoznati sve riječi u roku od 13 sekundi. Od vas se traži da pažljivo pogledate sliku prije nego što odgovorite na pitanje jer je odgovor prilično jednostavan, ali težak. Napominjemo, odgovori na ovu mozgalicu su dati na sljedećoj stranici.

Savjet: Sve riječi su kamuflirane pozadinom slike.

U ovoj slagalici morate identificirati svih 6 skrivenih riječi unutar slike Planetarija. U početku, vjerovatno nećete odmah primijetiti sve riječi. Ali nakon nekoliko sekundi, možda ćete moći prepoznati riječi skrivene unutar slike.

A sada rješenje pogledajte na sljedećoj stranici: