I ZVEZDAN ŠOKIRAN – ALEKS NIKOLIĆ STUBU SRAMA: Car POLUDIO nakon što je saznao

Haos

Filip Car i Aleksandra Nikolić su opet raskinuli. Njihova svađa je jutros izazvala veliki haos, lijepa starleta je bacala na bivšeg momka različite stvari a on je vrijeđa. U međuvremenu se ogasila i Slovenka Lunis, majka Aleks, koja tvrdi da je završila u bolnici i da će da zove policiju.

Car ne odustaje od vrijeđanja, pa je i danas uputio žestoke riječi, a dotakao je i svoju bivšu djevojku Dalilu Dragojević, ali Dejana Dragojevića.

Car se nadovezao na onu poslovicu: “Kad siromaštvo uđe kroz vrata, ljubav iskače kroz prozor”.

– Onda kada izađeš iz Zadruge, onda ti se ljubav iska**a. Kao Dakica prošle godine, tvrdila da me je voljela a onda čim je izašla k**ala je trojica – Gringo, Luka, Muka itd. J***ali je redom ko je stigao, ona rašila noge iz svog Šepka i kao ajde malo da me p**ebete. ja sam Dalila sa televizije. Kupite mi lažni roleks, odvedite me na more i kupite mi ajfon – obratio se Car Aleks dok je Zvezdan stajao pored.

A onda se okrenuo na ljubav sa Aleks Nikolić.

– E takva će biti i naša ljubav. Ljubav će otići na prozor, a ti u Marbelju. Kontaš? Tako će biti. Ljubav na prozor, a ti u Veternik – rekao je Car.

Zvezdan je cijelo vrijeme stajao tu, slušao i bio u šoku. Bilo mu je jako neprijatno češkao se za bradu i stavljao ruke na usta, ali nije želio da se uključi u Carevo izlaganje.