Miljani Kulić UKAZANA POMOĆ: Sebi ne dolazi od suza, sva se trese – Priznala da je PRIPREMALA OSVETU

Otkako je Lazar Čolić Zola prije nekoliko dana kročio u Bijelu kuću i postao ravnopravni takmičar najpopularnijeg rijaliti formata, “Elite”, reklo bi se da je nastala prava pometnja u Šimanovcima. Prvo zato što su ga mnogi gledaoci priželjkivali na malim ekranima, a onda i zbog odnosa sa Miljanom Kulić, koja je inače njegova bivša djevojka.

Njih dvoje su bili sinoć prilično bučni i burnih reakcija, te je sve kulminiralo Miljaninim suzama. Sada su Kulićeva i Zola odlučili da nastave svoj razgovor u kome mu je ona priznala sve.

– Šta ti Miljo izgubi, nikada više takve nogice i takvog muškarca – rekao je Zola.

– Dobro, ti pokušavaš da me isprovociraš – rekla je Miljana.

– Jedini sam Miljo ja spas, da ti ga vratim, možda postoji šansa. Šalim se, ne bih ti tu uslugu učinio nikada. Znam šta navodim i šta pričam, kako ćeš u kuću gde je on bio – rekao je Zola.

– I kuća mi se zgadila, sve me podsjeća na njega. Nisam tu živjela od kada je otišao. Možda se Bog smiluje i dogodi se čudo – rekla je Miljana, plačući.

– Emotivno sam polupana, ja sam tražila da odem sa Rajskog ostrva kada smo bili tamo – dodala je Miljana, dok joj se ruka u kojoj je držala c*garetu tresla

– Taj tvoj pokušaj mog maltretiranja ti neće dobro doneti. Znam da se nećeš povući i da možeš ići do kraja. Tebi bi najgore bilo ono što misliš da je najbolje. Kada bi sa njim opet bila, bila bi sprda*ina – rekao je Zola.

Miljana priznala da se sveti Zoli:

– Svetim ti se za sve što mi radiš ovih dana. Prvi si počeo – rekla je Miljana.

– Ti sinoć govoriš Bebici kako njegova djevojka gleda u mene. Ti Miljo hoćeš njih da rastaviš. Za sve, uvijek ja najgori – rekao je Zola.

– Idem da obiđem teren – rekla je Miljana.

Detaljnije o ovoje temi, pogledajte u narednom video zapisu: