MILAN MILOŠEVIĆ PRIMIO JAVNU PORUKU: Od sutra bi trebalo da je ponovo u Bijeloj kući, a ovaj POSTUPAK nije očekivao

Kao bomba je odjeknula vijest da se voditelj Milan Milošević vraća na televiziju Pink, i da će već sutra kročiti na imanje u Šimanovcima, kako bi započeo emisiju “Pretres nedelje”.

Tim povodom se oglasio i Dejan Dragojević, koji nije krio oduševljenje povodom Milanovog povratka u ružičasto jato. Vjerujemo da nema ljubitelja ovog rijaliti formata, koji nije sa osmehom pročitao vijest o njegovom povratku.

Dejan je uživo u emisiji na Pinku, imao potrebu da se obrati Milanu, ali i svim gledaocima, a potom pozvao sve vjerne fanove najgledanijeg rijalitija “Elita”, da ne propuste emisiju povodom Miloševićevog povratka.

– Drago mi je da se Milan Milošević vraća na Pink, u ponedeljak svi pratite Pretres nedelje! To je najbolji voditelj koji se ikada pojavio u rijalitiju – rekao je Dejan Dragojević, a verujemo da Milan nimalo nije očekivao ovako lep gest.

A kako će učesnici Elite reagovati na Milanov povratak u Bijelu kuću i da li će zazirati pred početak nove televizijske ere, ostaje nam da pomno ispratimo.