Matora podnijela zahtjev za razvod braka, A OVO JE ANITINA BEZOSJEĆAJNA REAKCIJA: Evo šta je rekla

“Najviše mi smeta što nosi prezime mog oca”, naglasila je Matora

Jovana Tomić Matora izašla je juče na kratko iz Zadruge zbog obaveza koje je imala na sudu, a usputno je uspela i da preko svoje advokatice završi svoj razvod od Anite Stanojlović.

Naime, Matora išla je na suđenje sa Miljanom Kulić, kada je svojoj advokatici rekla da kontaktira ženu iz opštine Crne Gore koja je venčala nju i Anitu Stanojlović, te da su pošalju papiri za razvod braka.

Jovana je rekla da je predala sve što je bilo potrebno advokatici i da očekuje da će u najkraćem mogućem roku okončati zajednicu sa suprugom.

– Jedva čekam da se razvedemo. Najviše mi smeta što nosi prezime mog oca. Potpisala sam tužbu za razvod braka. Treba samo kod notara da overim. Volela bih i Anita da potpiše i da bude svesna šta je uradila. Razgovor koji traži da obavimo, nikada nećemo imati oči u oči – rekla je Matora.

Inače, tokom jedne od emisija u Zadruzi, cimeri su izneli svoje mišljenje i Anitu zbog svega stavili na stub srama.

– Kako si tako bezosećajna, lukava i kvarna? – glasilo je pitanje u Beloj kući.

– Prema nekima nisam, prema nekima jesam. Žao mi je što sam prema nekima bila kvarna, a nisu zaslužili – kazala je Anita.

– Zanima me samo šta će tokom večeri govoriti. Naš odnos se više neće menjati, ali ne želim da joj dajem ideje za odgovore – dodala je Matora.

– Ona je ovakva, kakva je sad. Mislim da se odala – istakla je Lejdi Di.

– Kakav monstrum treba biti da ležiš pored nekog, koga ne voliš? Mislim da je Anita baš ovakva, a ne ona druga pre ovoga – istakla je Milena.

Da podsjetimo, tiktokerka Matea Car ispričala je javno da je Anita Stanojlović varala svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru sa njom.

Na kraju se ispostavilo da postoje poruke flerta između dve devojke, preko čega Matora kako kaže ne može da pređe.

(Telegraf.rs)